Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Με το "πατρικό" φίλτρο κι ένα μάρσιππο αγκαλιάς!

Σας έχω πει πόσο μου αρέσουν οι μπαμπάδες που είναι ξετρελαμένοι με τα μωρά τους; Πολύ!
Βρίσκω κάτι μαγικό στην εικόνα ενός μπαμπά με το μικρό του μωράκι αγκαλιά! Και ευτυχώς, έχω συχνά την ευκαιρία να απολαμβάνω τέτοιες εικόνες!

Ευχαριστώ πολύ τους μπαμπάδες που μ' αφήνουν να σας δείξω κάποιες απ' αυτές...

Το νεογέννητο μωράκι, ξαπλωμένο στην αγκαλιά του μπαμπά της, με ring sling.Ο μπαμπάς φοράει την κορούλα του. Το μωράκι θα σαραντίσει σε λίγες μέρες, και αγαπιούνται πολύ! Δεν είναι υπέροχοι και οι δυο τους;


Απλά ακαταμάχητοι, μπαμπάς και γιος σε χαλαρές στιγμές!Αυτές τις φωτογραφίες είχα τη χαρά να τις τραβήξω εγώ και χαμογελώ όταν θυμάμαι πως ο τρυφερός μπαμπάς δε σταμάτησε να χαϊδεύει το κεφαλάκι του μωρού του, καθώς εκείνο ακουμπούσε ήρεμα στο στήθος του. Είστε απίθανοι, φτου σας!


Ο μπαμπάς φοράει το γιο του με mei tai και κάνουν μαζί πολύ μεγάλες βόλτες! Ο μικρούλης Noah, κοιμόταν στην αγκαλιά του μπαμπά του για πολλή ώρα. Όταν βγήκαν έξω, ο μπαμπάς έβγαλε το καπέλο του για να προστατέψει το μωρό του απ' τον ήλιο. Τι καλά! Ευχαριστούμε για την πόζα!


Ο μπαμπάς δείχνει στο γιο του μια διαφορετική πόλη, με την άνεση που προσφέρει ένας μάρσιππος αγκαλιάς. Μ' αρέσουν τόσο αυτές οι εικόνες! Ταξίδι στο εξωτερικό και όμορφες αγκαλιές για μπαμπά και γιο! Και μια απ' τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω λάβει με το μωρό στην πλάτη! (Το παιδί είναι ψηλά, είναι κοντά στο σώμα του μπαμπά, οι ράντες σωστά απλωμένες, άψογη τοποθέτηση). Εύγε μπαμπά!


Το μωράκι που κοιμάται ακουμπώντας στο μπαμπά του είναι μια τόσο όμορφη εικόνα!Λιώνω μ' αυτή τη φωτογραφία του μπαμπά που κρατάει το κοιμισμένο του μωράκι! Μ' αρέσει τόσο όταν οι "σκληροί" άντρες αποδεικνύονται οι πιο τρυφεροί μπαμπάδες! (Και πεθαίνω για τα παπουτσάκια!!!)


Μπαμπάς και γιος σε εκδρομή στη Σύρο, για το Πάσχα. Ο μπαμπάς με το γιο του, σε εκδρομή στη Σύρο, για το Πάσχα! Όταν ο μπαμπάς σηκώνει τα "οικογενειακά βάρη", το αποτέλεσμα είναι μια φανταστική φωτογραφία! Ποιος είπε ότι τα ταξίδια με μωρό είναι δύσκολα;

Να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα!

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα υπεροχες φωτο και αξεχαστες στιγμες αγαπης.τρελαινομαι να βλεπω αυτους τους δεσμους να υφαινονται μπροστα στα ματια μας.
καλο μηνα-σοφη

Άντρια είπε...

Λατρεύω τη δουλειά που κάνεις και σε θαυμάζω για τον τρόπο που την απολαμβάνεις και τη στηρίζεις. Να είσαι πάντα καλά και φυσικά, όταν έρθει η ευλογημένη ώρα και για μένα, θα τρέξω για babywearing προμήθειες απ`τα χεράκια σου!!
Πολλά φιλιά!
Υ.Γ Έβαλα το σύνδεσμο σου στο blog μου και εύχομαι να μπει και σε πολλά ακόμα blogs και να μη μείνει από δω και στο εξής ούτε ένα μωρό.."αφόρετο" :-)

sstamoul είπε...

@Σόφη: Σ' ευχαριστώ! Είναι αλήθεια συγκινητικοί οι μπαμπάδες με τα μωρά τους! Και όπως το είπες, αυτοί οι δεσμοί "υφαίνονται", χτίζονται μέρα με τη μέρα, δυναμώνουν όλο και περισσότερο...

@Άντρια: Με συγκινείς! Ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι με το καλό να έρθει η ώρα (όταν δεν θα είναι πολύ νωρίς για "το βιολογικό σου ρολόι"). Ελπίζω να είσαι όμως πάντα το ίδιο δημιουργική! Σε θαύμασα!

nichole είπε...

υπέροχα σχέδια και υπέροχες στιγμές!