Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Με το sling αγκαλιά! (και ποιος νοιάζεται για αρκουδάκια και πιπίλες;)

Η μαμά της Μαρίας τη φορούσε με ένα ροζ λινό ring sling από την αρχή.
Η Μαρία μεγάλωνε και γινόταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, πήγαινε με τη μαμά της και τον αδελφό της για ψώνια στο supermarket, μετακόμισε σε άλλη χώρα, ταξίδεψε πολλές πολλές φορές, ευχαριστήθηκε βόλτες και αγκαλιές, στο ίδιο ring sling.

Βόλτες, ταξίδια και αγκαλιές με ένα ροζ μάρσιπο αγκαλιάς!Και όταν μεγάλωσε κι άλλο, και δεν έμπαινε πια στο sling, γιατί περπατούσε μια χαρά μόνη της και της άρεσε να ανακαλύπτει και μόνη της τον κόσμο, το sling «της» ήταν το αντικείμενο που κρατούσε το βράδυ για να κοιμηθεί (μύριζε μανούλα). Και όταν πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό, πήρε μαζί το sling της για να νιώθει πως έχει κάτι απ’ το σπίτι της κοντά της.
Και κάθε φορά που βρίσκεται έξω και θέλει να κοιμηθεί, εκείνο το ροζ λινό ring sling της κρατάει συντροφιά και τη βοηθά να ηρεμήσει!
Για να κοιμηθεί, η Μαρία θέλει το sling της αγκαλιά! Μυρίζει μανούλα!Σε φιλώ Μαρία μου! Να μεγαλώνεις με αγάπη και υγεία και ό,τι περισσότερο επιθυμείς!
Σε φιλώ κι εσένα μαμά της Μαρίας, μου λείπεις πολύ...

Update (2011): Η Μαρία είναι πια ολόκληρη κοπέλα, πανέμορφη, πανέξυπνη, ευγενική και υπέροχη! Εξακολουθεί να ταξιδεύει συχνά, και το sling της παραμένει αγαπημένο (αν και πραγματικά πολύ ταλαιπωρημένο και σίγουρα εκτός χρήσης)! Σε πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, μας έκανε την τιμή να τη φωτογραφίσουμε κρατώντας το!

1 σχόλιο:

Φωτεινή είπε...

Είναι συγκινητικό να βλέπεις ένα τόσο δα μικράκι να μεγαλώνει και να εξελίσσεται...(το update να υποθέσω είνα 2011 και όχι 2001)