Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Με χαρά και ανυπομονησία!

Νιώθω αυτή τη χαρά, μαζί με αγωνία και ανυπομονησία... Το επόμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο, θα γίνει η έκθεση «Μέλλουσα Μαμά» στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και αποφασίσαμε να συμμετέχουμε με τα Αστεράκια μας!

Η έκθεση απευθύνεται σε μέλλουσες μαμάδες και γονείς μικρών παιδιών, που θα μπορούν να επισκεφθούν και την «Παιδοχώρα», ένα μεγάλο παιδότοπο που θα στηθεί στον ίδιο χώρο. Στη «Σχολή Μαμάς» θα γίνουν και ενδιαφέρουσες ομιλίες (για τον τοκετό, για το θηλασμό, για τον προγεννητικό έλεγχο). Ελπίζω ότι θα είναι πολύ ωραία!

Θα είμαι εκεί, στο περίπτερο 13Β, θα χαρώ να σας δω! Θα είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να δει από κοντά τα Αστεράκια μας (θα έχουμε πολλά slings και mei tais), να τα δοκιμάσει αλλά και να συζητήσουμε για το babywearing!
Εύχομαι να περάσουμε καλά!


Αν θέλετε να επισκεφθείτε την έκθεση, επικοινωνήστε μαζί μου για προσκλήσεις δωρεάν εισόδου.

7 σχόλια:

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Τι κρίμα να είμαστε τόσο μακριά! Αλλιώς σίγουρα θα ερχόμασταν!
Πήγαμε χτες στο σούπερ μάρκετ και κάναμε τρομερή αίσθηση, με το αστεράκι μας μέσα στο ring sling. Κάναμε πολλά κεφάλια να γυρίσουν και να μας κοιτάξουν με θαυμασμό! :-)

Saigon

Φωτεινή είπε...

Ζηλεύω...Θέλω κι εγώ!Τι κρίμα που η Αθήνα είναι τόσο μακριά!Τι ωραία έκθεση!Να περάσετε τέλεια!
Οι βόλτες με το mei tai έχουν καθιερωθεί καθημερινά και όλοι με ρωτάνε διάφορα:αν πονάει η μέση μου, αν φοβάμαι μήπως μου πέσει το μωρό(!), αν είναι άνετα εκεί και πολλά άλλα...
Φωτεινή

Sike είπε...

saigon, talk about far!

sstamoul είπε...

@saigon: Είστε πραγματικά αξιοθαύμαστοι και αλήθεια αστεράκια!

@Φωτεινή: Τι ωραία! Και τι τους απαντάς; :-)

@Sike: Ελα βρε, τι είναι η Κύπρος, ένα τσιγάρο δρόμος... (αλλά οι εγκυμονούσες δεν καπνίζουν!)

Πάντως πραγματικά κρίμα για την απόσταση! Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και τις τρεις σας!

Φωτεινή είπε...

Για το αν είναι άνετα, επειδή συνήθως η Στελλίτσα κοιμάται, απλά τους τη δείχνω και μόνοι τους απαντάνε στην ερώτηση τους. Για τη μέση μου τους δείχνω πώς είναι το σώμα μου, σε "κανονική θέση", δεν γέρνει, δεν καμπουριάζει και δεν είναι δύσκολο να τους πείσω!Σχετικά με το μέχρι πόσα κιλά μπορεί να κρατήσει, όταν τους λέω αυτό που γράφεις στο site σου,δεν το πιστεύουν, οπότε πρέπει να περιμένουν να μεγαλώσει η Στελλίτσα, για να πειστούν μόνοι τους! Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά είμαι "διαβασμένη" και έτσι όσοι έχουν όρεξη για κουβέντα, τα ακούνε όλα με λεπτομέρεια!

Διόνα είπε...

Γεια σου, Στέλλα, καλή επιτυχία!

bitzionaki είπε...

Με χαρά, με αγάπη και με πίστη για όλα αυτά που ξεκίνησες κα συνεχίζεις να κάνεις, εύχομαι καλή τύχη και σ' αυτή την προσπάθεια! Πολύ θα ήθελα να ήμουν και γω εκεί...:-(