Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Με τα Αστεράκια σας σε δράση! (μέρος 2ο)

Μου αρέσει πολύ να κοιτάζω φωτογραφίες με μωράκια σε κάποιο μάρσιππο αγκαλιάς! Έχω μια πολύ πολύ μεγάλη συλλογή από τέτοιες φωτογραφίες και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!

Με την άδειά σας, μοιράζομαι κάποιες ακόμα απ' αυτές που μου άρεσαν ιδιαίτερα:

Παγωτό μες στο χειμώνα!
Με μάρσιπο αγκαλιάς για να κοιτάζει μπροστά με τα πόδια έξω. Η Κατερίνα και η Παυλίνα με το mei tai τους και το παγωτό στο χέρι! Μπράβο υπέροχη μαμά για την άψογη τοποθέτηση της μικρής στη θέση που κοιτάζει μπροστά!

Η μια πιο όμορφη απ' την άλλη! Νεογέννητο μωράκι σε ring slingΗ Βιβή και η Μελίνα! Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξα εγώ, και ειλικρινά δεν ξέρω ποια απ' τις δυο είναι πιο όμορφη! Φτου σας!

Ύπνος με τα μάτια ανοιχτά! Άνετη αγκαλιά σε μάρσιππο αγκαλιάς Η Σοφία και ο Κωνσταντίνος με το ring sling! Η μαμά του μου γράφει: "Κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά!" και εγώ τον βρίσκω πολύ γλύκα!

Ευτυχία! Το μωράκι κοιμάται στο mei tai στην αγκαλιά της μαμάς τουΑυτό το πανέμορφο προσωπάκι είναι το κάτι άλλο! Η Ήλια και ο Λεωνίδας λατρεύουν τις αγκαλιές με το mei tai τους και τους στέλνω τα φιλιά μου! Να είσαι πάντα καλά αγοράκι μου!

Αγκαλιές αφ' υψηλού!Ξεκούραστες αγκαλίτσες για τη μαμά και το μωρό Η Σοφία και η Μαρίζα αγαπιούνται πολύ και είναι πάντα γλυκύτατες! Το "μπλαζέ" ύφος της μικρής μου φαίνεται ότι είναι όλα τα λεφτά!

Ξάπλες!
Νεογέννητο μωράκι σε ring sling Η Τζίνα και το νεογέννητο μωράκι της στις πρώτες μέρες μετά τη γέννησή του! Η γλυκιά μανούλα έχει δύο μωρά κι έτσι το Αστεράκι της τη βοηθάει πολύ!


Σας χαίρομαι αφάνταστα όλους!

4 σχόλια:

BIKY είπε...

Πολυ γλυκές φωτογραφίες
Δεν έχεις αδικό που σου αρέσουν Δεν υπάρχει πιο ωραία εικόνα από αυτή

Sike είπε...

χάου νάις!!!

αυτή η Σοφία, πώς τη μάζεψε έτσι την ουρά;! Θέλουμε κι εμείς!

sstamoul είπε...

@ Βίκυ: Χάρηκα που "πέρασες" απ' το blog αυτό! Να είσαι πάντα καλά!

@ Sike: Σου έχω πει ότι με "εμπνέεις"; (Είναι η δεύτερη φορά που κάνω ανάρτηση με αφορμή δικό σου σχόλιο!)

Σοφία είπε...

Στελλα σ' ευχαριστουμε που μας εκανες διασημους!!!
Sike ειναι ευκολο να μαζεψεις ετσι την ουρα.Απλα την τυλιγεις γυρω απο τους κρικους και ετοιμη!