Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Με δίδυμα μωράκια αγκαλιά για ύπνο!

Προχθές είχα την τύχη να επισκεφθώ δυο υπέροχα μωράκια! Είναι δίδυμα, γεννήθηκαν πριν από δυόμιση μήνες, θηλάζουν, και μεγαλώνουν σε μια φανταστική οικογένεια!

Η καταπληκτική μαμά τους τα φοράει στην αγκαλιά της από την αρχή και μου έκανε το χατίρι να μου δανείσει τα slings της, δίνοντάς μου τη χαρά να τα κρατήσω κι εγώ για λίγο!

Ο μπέμπης στηρίζει ήδη το κεφάλι του, αλλά η μπέμπα όχι ακόμη. Δεν είναι απολαυστικά;
Δίδυμα μωρά κοιμούνται μαζί σε μάρσιππους αγκαλιάςΣχεδόν αμέσως, ο μικρούλης αποκοιμήθηκε!

Αποφασίσαμε να τ' αφήσουμε στο ρηλάξ τους για να κοιμηθούν! Δείτε τη διαδικασία! (Στο βίντεο μαζεμένα όλα τα πιτσιρίκια, που βρήκαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα διδυμάκια και δεν ξεκολλούσαν!)


Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ διδυμομανούλα που μ' άφησες να φορέσω τα αστεράκια σου! Είστε απίθανοι και σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα!
Σας φιλώ!
Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

υ.γ. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το πώς μπορείς να φορέσεις δίδυμα (ή δύο μωρά διαφορετικής ηλικίας) με μάρσιπο αγκαλιάς, μπορείς να δεις εδώ.

2 σχόλια:

mamma είπε...

Είχα καιρό να περάσω (ο γάμος βλέπει και οι προετοιμασίες) και σε διάβασα μαζεμένα. Δεν ξέρω αν λόγω ευτυχίας έχω γίνει ευσυγκίνητη αλλά τόσο οι φωτό οι δικές σου όσο και αυτή του θείου με το μωρό που κοιτάζονται στα μάτια με έλιωσαν (και κλάμα η κυρία).
Ελπίζω σύντομα να χρειαστώ ένα αστεράκι.
:))

sstamoul είπε...

@mamma: Έχω χαρεί τόσο με το σχόλιό σου! Παρακολουθώ τις περιπέτειες του Τρομερού και χαμογελώ πάντα! Και είσαι υπέροχη τώρα που "γελάς κάθε μέρα"! Μέσα απ' την καρδιά μου σου εύχομαι να είναι πάντα έτσι, να κλαις μόνο από συγκίνηση και να χρεαστείς σύντομα ένα αστεράκι!