Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Με το μωρό στον παιδίατρο!

Πριν από ένα μήνα περίπου, όταν η μικρή μας Ηλιάνα ήταν 2 μηνών, πραγματοποιήσαμε την πρώτη της επίσκεψη στον παιδίατρο! Μαζί ήρθαν και τα μεγαλύτερα αδέλφια της, ο Βασίλης, που είναι σχεδόν 4,5 ετών και η Ρέα, που σε λίγο θα κλείσει τα 3.
Επίσκεψη στον παιδίατρο με τρία παιδιά!Η επίσκεψη στο γιατρό με τρία παιδιά δεν θα ήταν εύκολη χωρίς το sling μας! Όμως χάρη σ' αυτόν το μικρό "θαυματουργό" μάρσιπο αγκαλιάς, τα καταφέραμε τέλεια!

Το μωρό κοιμόταν κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της επίσκεψης! Κοιμόταν στην αγκαλιά μου όσο μετρούσαμε το κεφάλι της και ήταν εντυπωσιακά ήσυχη κατά τη ζύγιση και μέτρηση ύψους.Μετράμε την περίμετρο κεφαλιού ενώ το μωρό είναι στο sling!
Το μωράκι μου δύο μηνών στην πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο!
Διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο δίκιο έχει ο Dr. Sears όταν λέει: "Τα μωρά που έχουν χορτάσει αγκαλιά, μαθαίνουν να εμπιστεύονται τους ανθρώπους που τα φροντίζουν". Το μωρό ξέρει ότι οι ανάγκες του ικανοποιούνται και ότι ο γιατρός που το εξετάζει είναι εκεί για να το βοηθήσει. Η μικρή μας Ηλιάνα έδειχνε σχεδόν να απολαμβάνει την εξέταση!Το μωρό μου είναι ήσυχο ενώ την εξετάζει ο παιδίατρος!
Και κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Βασίλη και της Ρέας, το μωράκι μας επέστρεψε στο sling και συνέχισε τον ύπνο της!Επίσκεψη στο γιατρό με δύο παιδιά κι ένα μωρό!
Εξέταση από τον παιδίατρο
Ποιος είπε ότι τα τρία παιδιά μαζί είναι δύσκολα; Για μας όχι και τόσο!
(Ελπίζω να λέει το ίδιο και ο καλός μας ο παιδίατρος! Ευχαριστούμε Ηρακλή που μας φροντίζεις τόσο καλά!)

Καλή συνέχεια!
Καλό babywearing!

3 σχόλια:

Φωτογράφος είπε...

Αχ...Κι εμείς με το sling πηγαίναμε και πάμε ακόμα και τώρα-παρκάρουμε και δεν κουβαλάμε καρότσια και άλλα τέτοια...Μόνο με το rs!Και η γιατρός μας καμαρώνει...Και λέει πόσο καλό της κάνουμε...Ονειρεύομαι την επίσκεψη στον παιδίατρο με το επόμενο μωρό μας και τη πρωτότοκη μαζί...

Hali Gali είπε...

Και εμείς πάμε με το μέι τάι, μιας και το ιατρείο της παιδιάτρου είναι στον πρώτο όροφο και ΧΩΡΙΣ ασανσερ. Παλαιότερα αφηνα το καρότσι στην είσοδο (έτρεμε η ψυχή μου εάν θα το ξαναβρώ) και την μικρή στην αγκαλιά. Απο τότε όμως που πήραμε το μέι τάι, μου έχει λύσει τα χέρια!
Στο επόμενο παιδί θα χρησιμοποιήσω το ρσ και το μτ απο το μαιευτήριο ακόμη, μιας και δεν το κατάφερα στην μπουμπούκα μου απο τόσο νωρίς!

gaitanaki είπε...

είπα να σου ζήσει? ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ! ! !
καλή υπομονή για τους πρώτους μήνες αν και με τα μεγαλύτερα παιδιά μάλλον περνάνε πιο γρήγορα οι μήνες.
όλη μου την θετική ενέργεια!