Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Με μωρά και αγκαλιές, γιορτάζουμε!

Μαμάδες και μπαμπάδες γιόρτασαν την Παγκόσμια Εβδομάδα Babywearing 2010 πηγαίνοντας βόλτα με τα μωρά τους σε μάρσιπο!

Απολαύστε το βιντεάκι:


Εμείς μαζί, οι μαμάδες και μπαμπάδες της ομάδας babywearing (που είναι για άλλη μια χρονιά μια από τις επίσημες ομάδες εορτασμού της Εβδομάδας Babywearing σε όλον τον κόσμο), δείξαμε την αγάπη μας στο babywearing, απολαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μας προσφέρει: άνετες και εύκολες βόλτες με τα μωρά μας!

Ο καιρός ήταν τέλειος, ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύς ήλιος, ακριβώς ό,τι έπρεπε για βόλτα! Περπατήσαμε, ξεκουραστήκαμε, ξαναπερπατήσαμε, γελάσαμε, κεραστήκαμε, χορτάσαμε αγκαλιές! Κυρίως απολαύσαμε ένα υπέροχο τοπίο, μια πανέμορφη διαδρομή στη φύση!Υπέροχη βόλτα με μάρσιπο αγκαλιάς, γιορτάζοντας το babywearing στην Ελλάδα!Συνοδεύοντας παιδιά που περπατάνε, δεν ήταν πάντα εύκολο να είμαστε όλοι μαζί! Από τις περισσότερες "ομαδικές φωτογραφίες" λείπουν οι μισοί! Αλλά είχε κι αυτό την πλάκα του!Πείτε sliiiiiing! Μερικές από τις μαμάδες babywearers που επισκέφθηκαν το Βοτανικό Κήπο στο εορτασμό της IBW 2010!Μαμάδες και μωρά σε μάρσιπους αγκαλιάς!Τα παιδιά "εξερεύνησαν" τη φύση, έμαθαν και είδαν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα (φαρμακευτικά φυτά, μανιτάρια, μικρούς γυρίνους που θα γίνουν βατραχάκια, μπαμπού), μπήκαν στο πυροσβεστικό όχημα και μίλησαν με τους πυροσβέστες, σκαρφάλωσαν σε δέντρα, έκαναν καινούριους φίλους!Τα παιδιά μαθαίνουν και ανακαλύπτουν τη φύση!
Μικροί εξερευνητές!
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο group της ομάδας babywearing στο Facebook!

Άννα, η σπιτική σου κολοκυθόπιτα ήταν τέλεια! Νάγια, όταν εμφανίστηκες νόμιζα ότι βλέπω Δρυΐδισσα ιέρεια ανάμεσα στα δέντρα! Ασπασία η "φωτογραφική" σου ματιά πρόσφερε πολλά (και το φωτογραφικό σου χέρι μας έλειψε)! Άντζυ και Ρένα με τα μωρά σας ήσασταν σαν λουλούδια στον πράσινο κήπο! Κέλλυ ευχαριστούμε για τις γνώσεις βιολογίας που μοιράστηκες μαζί μας! Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Αγκνιέσκα και σε όλες τις υπόλοιπες μαμάδες χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά με τις υπέροχες οικογένειές σας!

Και του χρόνου!
Καλό babywearing!

1 σχόλιο:

Φωτογράφος είπε...

Και του χρόνου!!!

Αν όλα πάνε καλά, έχουμε την υγεία μας και τα όνειρα μας βγουν αληθινά, θα είμαι σε άδεια για τη νέα άφιξη και θα κατεβούμε κι εμείς να το γιορτάσουμε μαζί σας!!!!Φιλιά πολλά!

(Ωραίες φωτογραφίες και το βίντεο απίθανο!Σας θαύμασα!!)