Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Με το μωρό στο γάμο ή στη βάφτιση!

Όποιος έχει περάσει βάφτιση ή γάμο μαζί με το μωρό, καταλαβαίνει καλά την ανάγκη για μια άνετη αγκαλιά. Το μωρό κουράζεται, τα χέρια της μαμάς / του μπαμπά / του νονού κουράζονται, η διάρκεια του μυστηρίου είναι μεγάλη, αν ακολουθεί και χαιρετισμός από τους καλεσμένους (οι περίφημες ελληνικές «χαιρετούρες»), τότε είναι ολοφάνερο γιατί τόσοι πολλοί από σας αποφασίζετε να φορέσετε τα μωράκια σας σ’ αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Μια βροχερή μέρα, η Ελίνα παντρεύτηκε τον Λευτέρη φορώντας το νεογέννητο μωράκι της στην αγκαλιά της. Η νύφη υπέροχη και άνετη και το μωράκι ήσυχο και ευτυχισμένο σε μια πανέμορφη οικογενειακή εικόνα.
Με το μωρό στο γάμο!
Όταν η Ειρήνη βάφτισε την κορούλα της, όλα θύμιζαν σκηνή από παραμύθι. Το στεφανάκι στα μαλλιά της μικρής και το υπέροχο λευκό μεταξωτό sling της μαμάς έκαναν και τις δυο να μοιάζουν σαν πριγκίπισσες!
Μια όμορφη βάφτιση!
Και ο Βασίλης μου και η Ρέα μου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της βάφτισής τους στην αγκαλιά μου, με ring slings. Τεσσάρων μηνών ο Βασίλης, κοιμόταν συνέχεια (μέχρι που τον γδύσαμε!), ενώ η Ρέα, σχεδόν εφτά μηνών, θήλασε και αποκοιμήθηκε στο μάρσιπο αγκαλιάς (χωρίς κανείς να μας καταλάβει).
Στη βάφτιση των παιδιών μου, τα φορούσα σε μάρσιπο αγκαλιάς χωρίς να κουραστούμε καθόλου!
Όταν η Χριστίνα βάφτισε το μωρό της, κατάφερε να το κρατήσει ήρεμο έχοντάς το στην αγκαλιά της και θηλάζοντας στο μεταξωτό της Αστεράκι, χρησιμοποιώντας την ουρά για κάλυψη!

Στέλνω σε όλους σας τις καλύτερες ευχές μου! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να καμαρώνετε την οικογένειά σας να μεγαλώνει!

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!


3 σχόλια:

Maria είπε...

Κ εμείς για τη βάπτιση θα έχουμε οπωσδήποτε το αστεράκι μας μαζί special made για εκείνη την ημέρα. Αχ ανυπομονώ..!

mamma είπε...

Χρόνια Πολλά σας εύχομαι.

(είμαι κρεβάτι όλες αυτές τις μέρες γι' αυτό δεν έχω επικοινωνήσει... ελπίζω μέχρι τέλος βδομάδας να καταφέρω να τα e-πούμε:)))

kot-itsa είπε...

ax ti glykes fwtografies