Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Με καλοκαιρινές διακοπές για μωρά!

Δεν είμαι φανατική λάτρης της θάλασσας... Ούτε της ζέστης... Ούτε το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή... Δεν τρελαίνομαι για πολύωρα ταξίδια... Και με κουράζει κάπως το θέμα "φτιάχνω βαλίτσες"... Όμως τη βρίσκω αφάνταστα με το πόσο όλα αυτά αρέσουν στα μωρά μου!
Λατρεύω το πόσο εκείνα λατρεύουν το καλοκαίρι! Το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο είναι η ευκαιρία να σχεδιάσουμε και να περάσουμε το καλοκαίρι μαζί!

Είμαι σίγουρη πως κι εσείς απολαμβάνετε το καλοκαίρι με τα μωρά σας!
Και δεν θα ήταν έτσι αν δεν είχαμε το babywearing και τους μάρσιπους αγκαλιάς!
Πώς πας στη θάλασσα με το μωρό; (κουβαλώντας συνήθως κουβαδάκια, φουσκωτά, πετσέτες, αντηλιακά, ταπεράκια;)



Πώς πας στα όμορφα μέρη του τόπου μας, όπου δεν πάει καρότσι; Πώς απολαμβάνεις τη δροσιά στο ποτάμι με το μωρό;



Πώς εξερευνείς νέα μονοπάτια, κάνοντας πεζοπορία και δείχνοντας στο μωρό σου τη φύση;





Πώς τα βγάζεις πέρα με το μωρό στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, σε μέρη με πολύ κόσμο και φασαρία; (ειδικά αν πρέπει να κρατάς βαλίτσες, εισιτήρια, διαβατήρια;)


Πώς απολαμβάνεις με το μωρό σου μαζί όλες τις δραστηριότητες που ο ελεύθερος καλοκαιρινός χρόνος σου επιτρέπει να απολαύσεις;


Πώς ευχαριστιέσαι αγκαλιές, χαλάρωση και όμορφες εικόνες;




Σίγουρα, το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σας και η αγκαλιά σας. Αλλά σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα όταν έχεις δυο χέρια παραπάνω!


(Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ πολύ που μοιράζεστε μαζί μας τις φωτογραφίες σας από στιγμές που απολαμβάνετε με τα Αστεράκια σας και τα μωράκια σας!)

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

Δείτε επίσης:
Με το μωρό στη θάλασσα

3 σχόλια:

Φωτεινή είπε...

Για άλλη μια φορά εμείς σε ευχαριστούμε!

paizoumemazi είπε...

Διαβάζω τα άρθρα σας με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Συνεχίστε έτσι! Εκτιμώ τη στήριξη σας στην αγάπη μου για τα παιδιά και το παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα το Παίζουμε μαζί. http://paizoumemazi.blogspot.com/
Ελπίζω να το επισκεφτείτε και να ακούσω τη γνώμη σας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, θα χαρώ να σας κερδίσω και να γίνετε αναγνώστες του Παίζουμε μαζί κάνοντάς μας Follow!
Πάντα χαμόγελα, πάντα ελπίδα και ζωή και παιχνίδι!
Ραφτοπούλου Ζέφη
Μαμά της Αντριάνας 3 ½ ετών Δασκάλα

Greek4Kids είπε...

Έχουμε κάνει άπειρες βόλτες στη θάλασσα, στο βουνό, σε πάρκα. Και οι δυο μου κόρες λατρεύουν το sling! Πρόσφατα φόρεσα τη μεγάλη μου κόρη 3.5 χρονών στο mei tai της ενώ κάναμε hiking επειδή κουράστηκε ενώ ο μπαμπάς φόραγε σε ring sling την 1 χρονού αδερφή της. Τα Αστεράκια μας έχουν χαρίσει απίστευτες εμπειρίες και αναμνήσεις! Ανεκτίμητα!

Απίστευτες φωτογραφίες!