Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Με την τσάντα και το μάρσιπο sling

Στο babywearing group στο Facebook έχουμε συχνά την ευκαιρία να συζητάμε απορίες και να ανταλλάσσουμε απόψεις και εμπειρίες για το babywearing. Πριν από λίγες μέρες, μια μαμά ρωτούσε πώς μπορεί να έχει την τσάντα της ενώ φοράει το μωρό της στο ring sling. Σκέφτηκα ότι ίσως είναι καλό να μοιραστούμε και εδώ μερικές εναλλακτικές:

Εμένα με βολεύει να φοράω μια τσάντα που έχει κοντά λουριά στην αντίθετη πλευρά απ' τους κρίκους (όπως θα τη φορούσα κανονικά, το sling δεν επηρεάζει καθόλου).

Όταν η τσάντα μου έχει μακρύ λουρί, μπορεί να τη βάζω και σταυρωτά, με την ίδια κατεύθυνση που φοράω και το sling μου. (Κάποια γνωστή μου fashionista μου είπε ότι αυτό δεν είναι και πολύ in, αλλά εγώ ποτέ δεν έβαλα "τα κάλλη" μπροστά στην άνεσή μου, είμαι λίγο out, το ξέρω...)

Συχνά πάντως παίρνω και σακίδιο πλάτης, το οποίο επίσης φοράω κανονικά, χωρίς πρόβλημα.

Εσείς τι προτιμάτε συνήθως;

7 σχόλια:

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Η μόδα είναι πάνω από όλα προσωπική υπόθεση και φοράμε πάντα πρώτα από όλα ότι μας κάνει να νιώθουμε άνετα΄.. Εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου η τσάντα σταυρωτά πάντως!
Καλή εβδομάδα!!

popelix είπε...

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα την τσάντα στον δεξί ώμο! Το λουρί της τσάντας σταυρωτά είναι μια χαρά και μας προστατεύει και από επίδοξους βουτηχτές ;-) Νομίζω ότι το πιο πρακτικό είναι ένα άνετο τσαντάκι μέσης για τα απαραίτητα.

mamma είπε...

Τσάντα στο ώμο με ΤΙΠΟΤΑ (τις μισώ, τις μισώ... και πριν κάνω παιδιά), πάντα σακίδιο πλάτης :))))))

Sike είπε...

παρακαλώ σημειώσατε τις ψήφους μου στα εξής:

1. σταυρωτά is the way!!

2. το πιο πρακτικό είναι και για μένα ένα τσαντάκι μέσης. Αν δεν θέλω να φαίνομαι τουρίστας, τότε χρησιμοποιώ ένα που χωράει μόνο την πιστωτική και το κλειδί του αυτοκινήτου, άνευ μπρελοκίου. Όλα τα άλλα μένουν στο αυτοκίνητο! (συν ένα χαρτομάντηλο στην κωλότσεπη και είμαστε κομπλέ)

3. ψάχνω στυλάτα σακίδια πλάτης (είπαμε, όχι τουρίστας - μη χε) γιατί κι εγώ φαντάζομαι ότι θα είναι βολικά

4. θάνατος στις τσάντες ώμου, ειδικά όταν το έξω λουρί πέφτει συνεχώς από τον ώμο *yell*

sstamoul είπε...

@ Μοντέρνα Σταχτοπούτα: Κυρία μου, είναι τιμή μου να έχουμε οδηγίες styling από εσάς σ' αυτό το blog!

@ popelix: το θέμα είναι αν θα είναι δεξιά ή αριστερά; όχι σε σχέση με τους κρίκους στον ώμο σου; δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Όταν δεν έχω sling, δεν έχω αγαπημένη πλευρά...

@ mamma: ok then, σακίδιο με πάθος!

@ Sike: αν υποψιαστώ ότι υπονοείς ότι το σακίδιό μου με κάνει να φαίνομαι τουρίστας θα στενοχωρηθώ! Τουρίστας εγώ; στα Προπύλαια; τσκ, τσκ, τσκ!

Sike είπε...

stella dear, esy dikaiousai na foras O,TI goustareis giati etsi ki alliws den fainetai logw aktinovolias :D


(u want a billing address with that?)

popelix είπε...

Στέλλα έχεις δίκιο, απλά εγώ προτιμούσα συνήθως το sling με τους κρίκους αριστερά οπότε η τσάντα στα δεξιά ήταν πρόβλημα. Ο καθένας με τον πόνο του :-)