Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Με το mei tai σου - γρήγορα!

Πριν από εφτά μήνες, σας είχα δείξει πώς μπορείτε να φοράτε το μωράκι σας στο mei tai χωρίς να χρειάζεται να λύσετε και να δέσετε κάθε φορά τις ράντες (σε εκείνο το βίντεο με μωρό 12 ημερών, η διαδικασία φαίνεται αναλυτικά απ' την αρχή). Είχαμε επικεντρωθεί τότε στην ευκολία που προσφέρει αυτός ο τρόπος σε ό,τι αφορά τις ράντες και την ανάγκη να το κάνει κανείς σε εξωτερικό χώρο. Είναι πάντως και πολύ γρήγορος τρόπος!

Δείτε το ξανά, στο παρακάτω βίντεο, αυτή τη φορά με μεγαλύτερο μωρό (8,5 μηνών), αλλά με την ίδια ευκολία και πρακτικότητα!Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

Σημ.: Έφτιαξα το βιντεάκι πριν από αρκετές μέρες, για μια μαμά με την οποία επικοινωνούσαμε ηλεκτρονικά με στόχο να βοηθήσω σε κάποιες απορίες της (μένει σε πόλη μακριά απ' την Αθήνα). Συχνά, οι απορίες μιας μαμάς που φοράει κάποιο απ' τα Αστεράκια μου είναι απορίες πολλών και μ' αρέσει πολύ αυτή η ευκαιρία να ανταλλάσσουμε λύσεις και ιδέες! Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους γι' αυτό!

5 σχόλια:

Φωτεινή είπε...

Τι ωραία!Είχα ξεχάσει εκείνη την ανάρτηση!Τώρα που μας τη θύμισες και μαζί με την καινούργια με βοηθάς πολύ!

(Θεέ μου μέσα σε 8 μήνες πώς αλλάζει το μωρό!Έτσι θα είναι και η δικιά μου σε 7 μήνες;)

Ρεβεκκα είπε...

Καλο μηνα κ καλη Πρωτομαγια...

ελένη είπε...

εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω, όταν ξαναβάζεις το μωρό στο μει ται, δεν ξανασφίγγεις τις ράντες?Γιατί εγώ οταν ξαναβάζω το μωρό μου στο μει ται, χρειάζεται να ξανασφίξω τις ράντες του ώμου για να βάλω το μωρό μου πιο ψηλά.

ελένη είπε...

εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι:Τις ράντες του μει ται δεν τις χαλαρώνουμε καθόλου?γιατί εγώ μέχρι τώρα όταν εβγαζα το μωρό, χαλάρωνα τις ράντες και μετά όταν το ξαναέβαζα μέσα ρύθμιζα πάλι το μει ται.Μάλλον δεν το έκανα σωστά απ' οτι βλέπω.

sstamoul είπε...

@ ελένη: Μια χαρά το κάνεις. Και σ' αυτό το βίντεο, αν το δεις ολόκληρο θα δεις ότι οι ράντες ξανασφίγγονται μετά.