Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Με νεογέννητο μωρό σε μάρσιπο mei tai!

Έχω δύο καταπληκτικές πρωταγωνίστριες στο παρακάτω βίντεο! Το μωρό είναι 45 ημερών και η μαμά της τη φοράει σε μάρσιπο mei tai. Έχει επιλέξει τη θέση με τα πόδια έξω (που είναι ιδανική θέση για τα ισχία του μωρού και τη σωστή του ανάπτυξη).

Θαυμάστε μαμά και κόρη:


Στο τέλος του βίντεο θα βρείτε επίσης συμβουλή για τέλεια υποστήριξη του κεφαλιού στα νεογέννητα μωράκια με μάρσιπο mei tai! (Σημ.: Εφαρμόζεται ιδανικά με Αστεράκι mei tai, λόγω της γωνίας στην οποία είναι τοποθετημένες οι ράντες. Δεν έχει το ίδιο αποτέλεμα με mei tai στα οποία οι ράντες βγαίνουν κάθετα απ' το σώμα του μάρσιπου ή όπου το άνοιγμα στο πάνω μέρος -η απόσταση ανάμεσα στις ράντες- είναι στενότερο!)

Δείτε τι συμβαίνει πίσω απ' την πλάτη της μαμάς όταν πιάνει τις ράντες για να τις φέρει μπροστά:
Πώς να σφίξεις το μάρσιπο αγκαλιάς πίσω απ' την πλάτη σου

Δείτε αναλυτικές οδηγίες για αυτή τη θέση (με τα πόδια έξω) αλλά και για τη θέση με τα πόδια μέσα για νεογέννητα μωράκια με μάρσιπο mei tai.

Καλή συνέχεια και καλό babywearing!

Ευχαριστώ πολύ πολύ τα πανέμορφα μοντέλα μου, που αν και σαράντισαν πολύ πρόσφατα, δέχτηκαν με χαρά να φτιάξουν μαζι μου αυτό το βίντεο! Να σας ζήσει και να τη χαίρεστε!

Προσθήκη:
Μιας και κάποιοι από σας μου ζητήσατε να δείτε καλύτερα το πώς "γυρίζουν" οι ράντες για υποστήριξη του κεφαλιού στα νεογέννητα μωράκια πριν δεθούν μπροστά, έφτιαξα το παρακάτω βίντεο με τη νεογέννητη κόρη μου σε ηλικία 12 ημερών, όπου τη φοράω μ' αυτόν τον τρόπο σε μάρσιπο mei tai. (Δεν είναι καταπληκτική;)


Πολύ μου αρέσει το mei tai μου με το νεογέννητο μωράκι μου!
Εσάς, πώς σας φαίνεται;

4 σχόλια:

Florendia είπε...

Kαλά πολύ καλό βίντεο. Βοηθάει πολύ ο τρόπος που τα εξηγείς εσύ σαν αφηγητής!

Maria είπε...

Αχ τί όμορφο βίντεο...!!! δεν χορταίνω να τα βλέπω!!!

Unknown είπε...

Είναι πολύ κατατοπιστικές όλες οι πληροφορίες που μας δίνεις. Ευχαριστούμε κι επειδή είσαι καταπληκτική μανούλα σου έχω ένα βραβείο. Μπορείς όποτε θέλεις να περάσεις απο το blog μου να το παραλάβεις.
Φιλιά

mamma είπε...

Στέλλα, καταπληκτικό το βίντεο!

(και η κοιλίτσα σου άπαιχτη :)