Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Με λίγες εικόνες... χίλιες λέξεις!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, παπούδες και μωρά! Είναι όλοι αληθινοί γονείς* (όχι μοντέλα) με τα μωράκια τους. Γονείς και μωρά που ευχαριστιούνται τα Αστεράκια τους, που νιώθουν άνετα και ξεκούραστα, που έχουν τα χέρια τους ελεύθερα, που απολαμβάνουν τις αγκαλιές τους, που πάνε σε μέρη όπου δεν πάει καρότσι (θα δείτε φωτογραφίες σε σκάλες, σε μουσεία, σε βράχια, σε παραλίες, σε στενά καταστήματα), που αγαπούν το babywearing και όλα όσα τους προσφέρει!
Σ’ αυτό το βίντεο είστε εσείς!


Όλοι οι μάρσιποι στο βίντεο είναι Αστεράκι slings, είναι χειροποίητοι, είναι ραμμένοι με αγάπη και φροντίδα στο χέρι και φτιάχτηκαν σύμφωνα με τη δική σας έμπνευση και τις δικές σας ξεχωριστές επιθυμίες! Οι φωτογραφίες διαλέχτηκαν ενδεικτικά, είναι ένα μικρό μόνο δείγμα από τις εμπειρίες σας με τα Αστεράκι slings. Τις περισσότερες μου τις στείλατε εσείς (και σας χιλιο-ευχαριστώ γι’ αυτό)! (Τι ανακούφιση να μη βλέπετε καθόλου εμένα, ε; χαχα)

*Στο βίντεο υπάρχουν και δύο φωτογραφίες που δεν απεικονίζουν γονείς: μια μικρή ομορφούλα φοράει με αγάπη την κούκλα της και ένας μικρός κύριος που φοράει με αγάπη τη μικρή του αδελφή!

Καλή συνέχεια! Καλό babywearing!

10 σχόλια:

trypokarydos είπε...

Στέλλα μου σ'ευχαριστούμε για αυτές τις απερίγραπτα όμορφες στιγμές που περάσαμε και που περνάμε φορώντας τα αστεράκια μας μέσα στα αστεράκια σου!

Maria είπε...

Αχ τα καλά μου!!!!!!!! τι υπέροχες φωτογραφίες, γεμάτες αγκαλιές και ευτυχία...!!!!

Φωτογράφος είπε...

Εμείς ευχαριστούμε!!!!Για όλα όσα κάνεις για μας, που είσαι αυτή που είσαι, που μας συμβουλεύεις και ό,τι κάνεις το κάνεις με πάθος!!!!

Evita T. είπε...

Euxaristoumeeeee Stellaaaaaaaaaaaaaaaa!

Hali Gali είπε...

Ευχαριστούμε Στέλλα!!! Μόλις έρθει το μέι τάι μας, υπόσχομαι να στείλω και εγώ φωτογραφία!!!

Φωτογράφος είπε...

Έβλεπα (πάλι) το βίντεο, μαζί με τον άντρα μου και συνειδητοποίησα πόσους πολλούς ανθρώπους έχεις βοηθήσει και έχεις κάνει να αγαπήσουν αυτό που αγαπάς κι εσύ...

Εσύ το συνειδητοποιείς???Έχεις επιτελέσει έργο κοινωνικό!

eudokia είπε...

Στέλλα πραγματικά είσαι υπέροχη!
εμένα δεν με είδα πουθενά...κλαψ! αλλά πάει καιρός που φορούσα τη ρένια οπότε...
το σλινγκ που έκανα δώρο σε μια φίλη μου πρόσφατα το έχει βολευτεί πάρα πολύ και χαίρομαι πιο πολύ από αυτήν! μπορώ να καταλάβω λίγο τη χαρά που δίνεις βοηθώντας ώστε να φορέσει όλο και περοσσότερος κόσμος τα μωράκια του!
ευχαριστούμε!!

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Στέλλα μόλις ανακάληψα το blog ...
Να πώ και εγω με την σειρά μου , πως αυτό που κάνεις είναι σπουδαίο!

Είμαι η Αφροδίτη πριν 1 χρόνο σχεδόν έφτιαξες για εμάς ενα μονοαδικό φούξια με λαχανι σλίνκ! όπου περάσαμε και περνάμε απίθανες στιγμές! Έιναι μαγικό να μπορείς να εχεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου, να ακούς την καρδιά του , να ακούει την δική σου ...
Σε ευχαριστώ πάλι!
:):):):)

IV είπε...

αχ καλε τωρα με ειδα στο βιντεακι :)
να σαι καλα Στελλα μου...εχουμε καταφχαριστηθει κ το μει ται κ τα σλινγκ μας :)

StrangeEmily είπε...

H Δήμητρα ήταν μόλις 2,5 μηνών στο pouch και κοιμάται... Τί όμορφο να το βλέω τώρα αυτό! Και φέτος που είμαστε 19 μηνών στις διακοπές μας βολευτήκαμε το sling και κατεβήκαμε δύσκολα μονοπάτια :-)