Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Με ... πολύ βραβείο να κυκλοφορεί!



Να ‘μαι και «βραβευμένη» με το Sunshine Award και το Βραβείο Αγάπης για το παιδί!
Οφείλω την τιμή στους: Σοφία από το Crafts and me, stepan από το Tsitinis Family, Ελένη από το Sweet Memories και Mamma El από το Mamma El Blog και τους ευχαριστώ πολύ!

Θα έπρεπε σύμφωνα με τους «κανόνες» να τα απονείμω με τη σειρά μου. Βέβαια, τα περισσότερα από τα blogs που διαβάζω και που σίγουρα αποτελούν πηγή έμπνευσης το έχουν ήδη λάβει (κυκλοφορεί πολύ βραβείο στη blogόσφαιρα, είναι η αλήθεια), μεταξύ των οποίων τα παραπάνω αλλά και το Aspa Online, το mammaka, το Annoula’s mom και το pediatre. Επίσης τα πολύ «δημιουργικά» ilovescrapbook, το The art fairy και το My Wish book - βιβλιο ευχων.

Όμως μιας δεν έχω σ’ αυτό το blog τη «λίστα» με τα ιστολόγια που διαβάζω, ίσως αυτή η ανάρτηση είναι μια καλή ευκαιρία να αναφέρω κάποια που κατά τη γνώμη μου θα άξιζαν πολλά βραβεία.

Ανάμεσα στα blogs που ασχολούνται με τα παιδιά το Ariadni’s Blog, το Ταξιδεύοντας με παιδιά το κουκουβαγιόπαιδο, το ecofamily, γιατί όλοι μια οικογένεια είμαστε, το My child και το blog μιας μαμάς, είναι πάντα στη λίστα ανάγνωσής μου.

Το ίδιο και κάποια blogs που ανήκουν σε γονείς, όπως τα Molemakia, το Ελένη και Κωνσταντίνος, το Saigon & Baygon Inc. , το YO!Reeka’s Place, το ~ In the sea of life you’re just a minnow ~, το αμανίτης ο μυγοκτόνος, το Μητέρες και εργασία από το σπίτι και το παραμύθια και μικρές ιστορίες.

Και είναι και κάποια που τα «ζητώ», χάθηκαν και μου λείπουν, όπως το Dadi’s Blog (σεβαστή η απόφασή σου φίλε Dadi), το Babyproof by Psipsinel, το Απολαύστε υπεύθυνα - Enter at your own risk -.

Επίσης βρίσκω πάντα απολαυστικά, «ηλιόλουστα» και εμπνευσμένα το Ad astra per aspera, το b a ς ν τ ι κ σ ι ο ν, το deadend mind, το http://www.provatos.blogspot.com/ και φυσικά το Στοχασμοί. Και θέλω σίγουρα να μην ξεχάσω να αναφερθώ σε μια ανάρτηση από το A woman in this city...© που θεωρώ ένα από τα πιο συγκλονιστικά κείμενα που έχω διαβάσει και που με εμνέει πάντα: Άτιτλο.

Και ίσως αυτή η ανάρτηση να είναι εντελώς έξω από το κλίμα του «θεματικού» μου ιστολογίου, αλλά χαίρομαι πολύ που την έκανα!

Καλή συνέχεια σε όλους σας!

7 σχόλια:

Φωτεινή είπε...

Και εις ανώτερα!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά!!!
:-D

Η επόμενή μας ανάρτηση θα είναι σχετική μ' αυτό.
Φιλιά από μας!

Saigon @ Baygon

sstamoul είπε...

@ Φωτεινή: Ευχαριστώ πολύ!

@ Saigon: Το εννοούσα ως "βραβείο", αλλά δεν ήθελα να σας "υποχρεώσω" να ακολουθήσετε τους κανόνες αποδοχής, τους οποίους έτσι κι αλλιώς εγώ καταστρατήγησα! Γι' αυτό απλώς "αναφορά"!

@ Baygon: Έχεις απόλυτο δίκιο στο post σου Baygon, έπρεπε να πω ότι το blog σας ανήκει κατά το ήμισυ σε γονείς και κατά το έτερον ήμισυ σε νονό! :-)

Aspa είπε...

Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια ;)

intomyarms είπε...

Γεια σας και συγχαρητήρια για το blog. Σας περιμένω στο http://mamaisarollingstone.blogspot.com/

Hali Gali είπε...

Καλησπέρα Στέλλα!!!
Πριν απο λίγες μέρες πήραμε το πρώτο μας βραβείο και θέλαμε με την σειρά μας να το μοιραστούμε μαζί σου, για την εξαιρετική δουλειά που κάνεις στο μπλογκ!
Μπορείς να το δεις εδώ http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/11/blog-post_22.html

Φιλικά,
Γαλήνη

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη καθυστέρηση βρήκα την ευγενέστατη αναφορά σου... και από ότι βλέπεις ανταποκρίνομαι, το κατά δύναμιν,
Σε φιλώ σε ευχαριστώ και δηλώνω κολακευμένη ;)
A fan forever
Ρόδι (Σοφία)