Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Με μοντέλο ένα πραγματικό «Αστέρι(η)»!

Πρόσφατα έφτιαξα μερικά βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να φορέσει το μωρό του (ακόμα και νεογέννητο) στην καθιστή θέση με τα πόδια έξω.

Αυτό που λείπει από εκείνη την ανάρτηση, είναι ένα βίντεο σε πραγματικό χρόνο (χωρίς τις πολυλογίες μου), ώστε να δείτε πόσο απλό και γρήγορο μπορεί να είναι το να φοράς ένα μάρσιππο αγκαλιάς. (Το παρακάτω βίντεο διαρκεί 24 δευτερόλεπτα.)

Σημ.: Ο νεαρός κύριος που μου έκανε την τιμή να με βοηθήσει ως μοντέλο στο βίντεο είναι ένα πραγματικά υπέροχο και πολύ ήσυχο μωράκι, 3,5 μηνών (και απίστευτα κούκλος). Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του στέλνω ένα γλυκό φιλί! Μου λείπεις μικρούλη!
Όποια τον θέλει για γαμπρό, να μου στείλει mail, δεν αποκαλύπτω ποτέ δημόσια ονόματα και διευθύνσεις συνεργατών! :-)

2 σχόλια:

[email protected] είπε...

molis mpika!esteila ena k mallon to ekana lathos

polu omorfi i douleia sou mprabo!

protasi: mia k grafeis polu kala tis odigies gia tou marsipous de grafeis k odigies gia alla pragmata pou mporoume na rapsoume gia ta paidia, px stoles, upnosakous ktl

euxaristw!

iro apo malta

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Τώρα εγώ φταίω να φερθώ σαν γνήσια ελληνίδα πεθερά, και ν'αρχίσω να απορρίπτω νύφες? χαχαχαχ

Δεν έχεις παράπονο, σου 'κατσε άψογα ο κούκλος! Ούτε κιχ δεν έβγαλε! Πες μου ποιος άλλος φοράει μωρό τεσσάρων (και ουχί τρεισήμισι, έκλεισε τους τέσσερις στις 7 του τρέχοντος, να σημειωθεί στα πρακτικά) μηνών σε 24 δευτερόλεπτα! :-)

Μας λείπετε πάρα πολύ, όλο για σας μιλάμε.
Φιλάκια σε όλη την οικογένεια!

Saigon