Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με αληθινές μαμάδες που φορούν τα μωρά τους!

Αυτό το βίντεο είναι το καλύτερό μου! Είμαι κατενθουσιασμένη!

"Μα εσύ το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό!" είναι η φράση που ακούω συχνά όταν κάποιος με βλέπει να φοράω το μωρό μου.
Σας παρουσιάζω λοιπόν, με καμάρι, πέντε μαμάδες που φορούν τα μωρά τους. Δεν είναι μοντέλα, δεν είναι επαγγελματίες του babywearing, δεν είναι σε στούντιο, είναι αληθινές μαμάδες στην πραγματική τους ζωή, στο δικό τους χώρο, στην καθημερινότητά τους. Και είναι τέλειες!

Οι μαμάδες που θα δείτε στο βίντεο χρησιμοποιούν τα Αστεράκια τους κάθε μέρα, για να έχουν το μωρό τους ευχαριστημένο και για να μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί. Η κάθε μια φοράει το sling της με το δικό της τρόπο (στο βίντεο θα το δείτε, άλλη βάζει το παιδί της από κάτω, άλλο το σφίγγει πριν κατεβάσει το μωρό, άλλη το φοράει με το μωρό στην αγκαλιά της, κλπ.). Διορθώνουν μόνες τους τα σημεία που πρέπει, βάζουν το μωρό τους στη θέση που τους βολεύει, χωρίς βοήθεια.

Το κάνουν να φαίνεται τόσο απλό, ε;



Κι εσύ μπορείς! Δοκίμασε ένα Αστεράκι και δες κι εσύ πόσο απλό είναι στ’ αλήθεια!


Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την Ελένη, την Πόπη, τη Φένια, τη Γεωργία και τη Σελίνα με τα μωρά τους, που τόσο πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και μου έστειλαν τα βιντεάκια τους! Είστε καταπληκτικές, σας θαυμάζω και σας καμαρώνω! Μαθαίνω κι εγώ από σας και σας χαίρομαι! (Ευχαριστώ θερμά επίσης τους ήρωες πίσω απ’ την κάμερα!)

3 σχόλια:

Andria είπε...

Θυμήθηκα την πρώτη φορά που προσπάθησα να βάλω τον Νικόλα μέσα στο ring sling...μου το είχαν φέρει δώρο η Φένια και ο Γιώργος μόλις σαράντισα και φοβόμουν τόσο πολύ να το (και να ΤΟΝ) φορέσω, που το έπλυνα και το έβαλα στο συρτάρι...Διάβασα καλά και πολλές φορές το βιβλιαράκι, είδα τα βιντεάκια σου αλλά δεν το αποφάσισα παρά μόνο όταν στο τέλος του δεύτερου μήνα τον έπιασαν οι κολικοί και την βγάζαμε ώρες αγκαλιά...Ήταν μονόδρομος...το φόρεσα με χέρια που τρέμανε και είχα τον Ανέστη κοντά μου με τα χέρια απλωμένα (να μην πέσει το παιδί) και στην οθόνη του κομπιούτερ να παίζει το βιντεάκι σου Στέλλα...ανυπομονώ να ξαναφορέσω ring sling...Andria

Φωτεινή είπε...

Είναι εύκολο, είναι όμορφο και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση!Θέλει λίιιιγο παραπάνω προσπάθεια και θέληση, αλλά όλα όσα κερδίζεις είναι ανεκτίμητα...Η Δανάη είναι πλέον 13 μηνών και 11 κιλά. Δεν αντέχω να την έχω στα χέρια πάνω από 5 λεπτά, μου κόβονται τα χέρια, αλλά με το rs όλα είναι εύκολα!Εμείς σε ευχαριστούμε, για όλα όσα έχεις κάνει για μας Στελλίτσα...

Andria, σα χθες θυμάμαι τη μέρα που στο φέραμε στο σπίτι, τι συγκινητικό...(κι εγώ ανυπομονώ να ξαναφορέσεις!)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλες! Χίλια μπράβο...