Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Με την τέχνη σ' ένα μάρσιπο αγκαλιάς mei tai!

Αν είσαι στη φάση που ψάχνεσαι για το ποιος μάρσιπος είναι ο καλύτερος και αναρωτιέσαι τι να πάρεις για να σε βολέψει με το μωρό σου, ετούτη η ανάρτηση δεν είναι για σένα. (Αν είσαι σ’ αυτή τη φάση, κάνε κλικ εδώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε κάποιο άλλο post). Ετούτη η ανάρτηση απευθύνεται σε όσους ξέρουν πόσο καταπληκτικός μάρσιπος είναι ένα Αστεράκι mei tai, που το χρησιμοποιούν και το λατρεύουν και δεν μπορούν να φανταστούν ότι βγαίνουν απ’ το σπίτι με το μωρό χωρίς το Αστεράκι τους. Αν για σένα είναι έτσι, τότε μπορείς να συνεχίσεις το διάβασμα!

Εσείς λοιπόν, που παρακολουθείτε αυτό το blog, ξέρετε ότι δεν έχω κάνει ποτέ ανάρτηση «παρουσίασης-προϊόντων». Αυτή τη φορά όμως θα μου επιτρέψετε ελπίζω μια εξαίρεση, γιατί θέλω να σας παρουσιάσω μια καταπληκτική ιδέα:
Συλλεκτικοί μάρσιποι – έργα τέχνης, ζωγραφισμένοι στο χέρι.Συλλογή από μοναδικούς μάρσιπους αγκαλιάς ζωγραφισμένους στο χέριΕίχαμε την τύχη να δεχθεί να σχεδιάσει για μας και για τα Αστεράκι Slings μια πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνης, μαμά, blogger αλλά και babywearer, η Lili. Χρησιμοποιώντας χρώματα ειδικά για ύφασμα, με πινέλα αλλά και μαρκαδόρους, με διάφορες τεχνικές αλλά κυρίως με πολλή έμπνευση, έφτιαξε (πέντε μόνο) μοναδικά έργα τέχνης για μια ξεχωριστή «συλλογή» από Αστεράκια.
Προσωπικά το αποτέλεσμα με άφησε άφωνη, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου και χαίρομαι πολύ που αυτό που ονειρευόμουν υλοποιήθηκε τόσο καλά.

Δείτε ένα παράδειγμα:
Mother Spirit
Συλλεκτικός, μοναδικός, 100% χειροποίητος μάρσιπος Τόνοι του μπλε γι' αυτό το μάρσιπο αγκαλιάς mei tai
Η ίδια η καλλιτέχνης μιλάει για το έργο αυτό:
"Είναι ένα σχέδιο βουτηγμένο στην θηλυκή ενέργεια, ξεκινώντας από τη μητέρα που στοργικά προστατεύει το παιδί της, το πνέυμα της ορατό ως Πάνθηρας/Λιονταρίνα, η οποία ειναι αυτή που παρέχει στην οικογενεια, προστατεύει και ειναι δυνατό σύμβολο μητρότητας. Το μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει την αφοσίωση, την αγνότητα, την ηρεμία και την πνευματικότητα. Ο πίνακας υπό το "βλέμμα" της προστατευτικής Σελήνης, άλλο ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας, προσδίδει μια ήρεμη δύναμη".
Το πνεύμα της μητέρας, ορατό ως Πάνθηρας ή Λιονταρίνα, προστατευτικό σύμβολο ήρεμης δύναμης Ζωγραφική στο χέρι, από έμπειρη καλλιτέχνη γι' αυτόν τον πανέμορφο μάρσιπο αγκαλιάς

Δείτε περισσότερα και τα υπόλοιπα κομμάτια αυτής της συλλογής στη "boutique" από ξεχωριστά Αστεράκια (κάντε κλικ στην εικόνα hand-painted στη δεξιά στήλη, ή κατευθείαν στην πέμπτη καρτέλα: "Hand-painted Collection").

Πείτε μου τη γνώμη σας! Δεν έχω δίκιο που είμαι ξετρελαμένη;

Δείτε επίσης:
"Το babywearing στην τέχνη"

5 σχόλια:

Τζένη είπε...

Ειναι απλά τέλεια!

Μπράβο στην lili και σε σένα Στέλλα που πήρες αυτή την πρωτοβουλία!!!!

Φωτεινή είπε...

Καταπληκτική ιδέα, αλλά και φανταστικό αποτέλεσμα...Το αγαπημένο μου είναι οι γοργόνες.Μιλάει στο "μέσα μου". Συγχαρητήρια στην καλλιτέχνιδα!

Sike είπε...

like :)

μαρινα π. είπε...

Μπραβο Στέλλα είναι καταπληκτικά. Φοβερή ιδέα

Evita T. είπε...

panemorfaaaaaa!

sto tsak eimai na xemualistw pali! :)