Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Με συγκίνηση και ευχαριστώ!

Τις τελευταίες μέρες, διάβασα με μεγάλη συγκίνηση (και έκπληξη) τρεις (!) αναρτήσεις μαμάδων που αναφέρονται με καλά λόγια στα Αστεράκια μου. Πλημμυρίζω από χαρά, νιώθω ευλογημένη και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!

Η Τζένη, μαμά του Στάθη και της Νεφέλης, χαίρεται τα διδυμάκια της, που είναι πάντα "σε δράση", ψάχνει τα πάντα, και παρουσιάζει στο blog της άρθρα και απόψεις που συχνά είναι διαφωτιστικά ακόμα και για όσους δεν έχουν δίδυμα! Σ' ευχαριστώ Τζένη γι' αυτήν την ανάρτηση!
Στην παιδική χαρά μόνη με τα δίδυμα!!!

Η (πραγματικά) "Όμορφη Μαμά-Γυναίκα" γράφει ένα από τα blogs που διαβάζω πάντα με ενδιαφέρον. Τη χαίρομαι γιατί κάνει αυτονόητα το αυτονόητο: μοιράζεται, είναι γενναιόδωρη, ξέρει κάτι και μας το μαθαίνει, μας δείχνει με δύναμη την κάθε προσπάθειά της και συμπαραστέκεται στη δική μας. Σ' ευχαριστώ "όμορφη μαμά" γι' αυτήν την ανάρτηση!
Η Στέλλα και τα sling

H Μαρίνα Π. δηλώνει "μόνο μαμά" και είναι τόσο υπέροχος ο τρόπος που βλέπει τη ζωή μέσα απ' αυτό το πρίσμα. "Παντρεμένη με δυο υπέροχους γιους" λέει στο προφίλ της και το χαίρομαι τόσο όταν πέρα από οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, ετούτη είναι που την εκφράζει! Σ' ευχαριστώ Μαρίνα Π. γι' αυτήν την ανάρτηση! (χαχα, πολύ γέλασα, ούτε έκπτωση δε σου έκανα η άτιμηηηηηηηη!)
mei tai μου αγαπημένο

Στο παρελθόν, την ίδια χαρά μου έδωσαν, με αντίστοιχες αναρτήσεις για μένα και τα Αστεράκια μου, πολύ αγαπημένες μου blog-o-φίλες-μαμάδες, η τρομερή mamma, η Saigon και ο Baygon, η Εβίτα, η Σοφία, η Μαρία, η popelix, η Δώρα, η Λυδία, και λυπάμαι που δεν τις ευχαρίστησα όπως θα 'πρεπε τότε, ελπίζω ότι με συγχωρούν και ότι λαμβάνουν την ευγνωμοσύνη μου.

Σας ευχαριστώ. Όλες τις μαμάδες που φοράτε τους μάρσιπους που φεύγουν απ' τα χέρια μου με αγάπη και αγκαλιάζουν τα μωρά σας. Όλες τις μαμάδες που θέλετε να μοιραστείτε με άλλους κάτι που σας βόλεψε. Κυρίως όλες εσάς που βοηθάτε άλλους με το sling ή το mei tai τους και βοηθάτε να διαδώσουμε το babywearing! Είτε έχετε είτε δεν έχετε blogs, Άντζυ, Ρένα, Χριστίνα, Δήμητρα, Μίνα, Ισμήνη, Φωτεινή, Άντρια, Βούλα, Sike, Ιόλη, Ελίνα, Ευγενία και Ευαγγελία, Έλενα, Κατερίνα, Βάσω, Νάγια, Ειρήνη, Ρένα, Άννα, Ελένη, Πέλλα... Σας ευχαριστώ όλες.
Σας χρωστάω πολλά.

Καλή συνέχεια! Καλό babywearing!

10 σχόλια:

Ρένα είπε...

εμεις σε ευχαριστουμε Στελλα που μας εφερες ακομα πιο κοντα στα μωρα μας :)

Τζένη είπε...

Στέλλα μου και πολύ λίγα σου έγραψα!Αξίζεις πραγματικά πολλά περισσότερα που έπρεπε να αναφέρω για σένα και για τις απίθανες δημιουργίες σου αλλά ο χρόνος μου είναι ελαφρώς πιεσμένος!!!

Εγώ πραγματικά σε ευχαριστώ που μου έλυσες τα χέρια!

Ναι πλέον το έχουμε κάνει σύστημα και βγαίνουμε και οι 3 μας έξω!!!

Evita T. είπε...

Na'sai kala Stella mou! Emeis se euxaristoume!

Σοφία είπε...

Εμεις σ΄ευχαριστουμε!Γιατι εκανες τη ζωη με τα μωρα μας πιο ευκολη και πιο προσιτη...

Σε φιλω!

IV είπε...

εγω την αληθεια λεω :) μονη σε μια ξενη χωρα το μει ται κ το σλινγκ μου εκαναν τη ζωη ευκολοτερη :) να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου

mamalydia είπε...

Εμείς σε ευχαριστουμε Στελλίτσα!!! Να εισαι καλα να δινεις χαρα και σε πολλες αλλες μαμαδες και να τους λυνεις τα χερια, δενοντας τα μωρα πανω στο σωμα τους :-)

Angie είπε...

Είσαι τόσο γλυκιά!Και πάλι ευχαριστούμε πολύ!

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Όταν βλέπω μια μαμά ή έναν μπαμπά με μάρσιπο, είναι η πιο όμορφη εικόνα...το πιο τρυφερό δέσιμο των γονιών με το μωρό! Και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι είναι και πολύ πρακτικό..
Να σαι καλά και να κάνεις πάντα ευτυχισμένες τις μανούλες και τους μπαμπάδες με τις δημιουργίες σου!!

Το babywearing δεν είναι απλά μόδα,αλλά και φιλοσοφία!
Μπράβο και καλή συνέχεια!!

Δώρα είπε...

Στέλλα μου εμείς ευχαριστούμε για την τόσο απλή λύση που μας έδωσες στη μεταφορά του μωρού!!
Τώρα η μικρή περπατάει αλλά όταν βγαίνουμε έξω χωρίς το καρότσι,ο άντρας μου παραπονιέται "γιατί δεν πήρες το mei tai?" (έμαθε και πώς το λένε!!!)

not-just-mums είπε...

stella s'euxaristoume giati evales to baby wearing stin zwi mas me enan iperoxo, gliko kai ipeuthino tautoxrona tropo. emena mou efere i fili mou dwro kai to mei tai gia tin mikri kai opote vgainw exw eite me auto, eite me to sling mou, den prolavainw na sigkentrwsw apo tous perastikous xamogela, maties olo thaumasmo kai ekpliksi kai koplimenta! eisai teleia, bravo stella!