Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Με ευχές για καλή σχολική χρονιά!

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που τα παιδιά πήγαν και πάλι στον παιδικό σταθμό! Όλη μέρα ανυπομονούσα να επιστρέψουν και να μου πουν τα νέα τους! Ευτυχώς, γύρισαν ενθουσιασμένα! Χάρηκα πολύ που η "επιστροφή στα θρανία" ήταν ευχάριστη!

Και φυσικά, όταν ήρθε η ώρα να τα παραλάβω από το σχολικό, η Ηλιάνα (39 ημερών σήμερα) ήταν μαζί μου!
Με δύο παιδιά κι ένα μωρό, επιστροφή από τον παιδικό σταθμό!Είναι μεγάλη ευκολία να μπορώ να αγκαλιάσω τα παιδιά μου χωρίς να πρέπει να αφήσω το νεογέννητο μωρό μου!
Επιστροφή στα θρανία για τους μικρούς μου μαθητές!Πολλές φορές τα παιδιά (τώρα πια μόνο η Ρέα) επιστρέφουν κοιμισμένα, τα νανουρίζει η μικρή διαδρομή! Αλλά το να την ανεβάσω στο κρεβάτι χωρίς να ξυπνήσει, δεν είναι πρόβλημα, αφού έχω τα χέρια μου ελεύθερα!
Τα παιδιά έρχονται με το σχολικό λεωφορείο και το μωρό είναι μαζί μου για την υποδοχή τους!Καλή χρονιά σε όλους τους μικρούς "μαθητές"!


Εγώ φοράω το μωρό μου σε μάρσιπο αγκαλιάς και δεν χρειάστηκε ποτέ να προβληματιστώ (σημ.: μένουμε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας). Αναρωτιέμαι: οι άλλες μαμάδες με μωρό και μεγαλύτερα παιδιά που δεν έχουν βοήθεια (π.χ. από γιαγιά, κλπ.), τι κάνετε σε παρόμοιες περιπτώσεις; (Κατεβάζετε το μωρό με το καρότσι;)
Νεογέννητο μωρό στην πλάτη σε mei tai.

7 σχόλια:

mamma είπε...

Καλή σχολική χρονιά (ο Τρομερός ξεκινάει από την άλλη βδομάδα, βλέπεις θα πάει νηπιαγωγείο :)

Ελισσάβετ Γεωργιάδη είπε...

Ξεκινήσατε κι εσείς βλέπω. Καλή σχολική χρονιά Στέλλα μου. Η Ναντίνα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και η Νεφέλη όπως όλα τα υπόλοιπα ξεκινάει τη Δευτέρα.
Όταν γέννησα τη Ναντίνα δεν είχα ανακαλύψει τους μάρσιπους αγκαλιάς, ή μάλλον τους συγκεκριμένους μάρσιπους αγκαλιάς, και για να πάρω τη Νεφέλη από το σχολικό είχα τη Ναντίνα αγκαλιά. Δεν με βόλευε το καρότσι γιατί δεν χωρούσαμε όλοι στο ασανσερ καθότι μικρό.

Maria είπε...

Αχ Παναγίτσα μου τί υπέροχες φωτογραφίες!!! Τί καλά που κάθεται το μικράκι σας! Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Άντρια είπε...

Καλή σχολική χρονιά! Η αρχή είναι πολύ σημαντική! Ξεκίνησαν χαρούμενα και έτσι θα παραμείνουν! Τί καταπληκτικές φωτογραφίες!!! αχ! ζω για τη στιγμή που θα σου παραγγείλω μάρσιπο!!! Είναι ο,τι πιο τρυφερό και βολικό έχω δει. Κάθε μωράκι φαίνεται τόσο ήρεμο και χαρούμενο εκεί μέσα!!

Unknown είπε...

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Αχ, τι μάνα είναι αυτή!

Μας δίνεις δύναμη με το παράδειγμά σου.

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.
Είστε όλοι υπέροχοι.

Ανυπομονώ να τα πούμε στην ερχόμενη συνάντηση.

sofuka είπε...

Kαλή σχολική χρονιά!
Εγώ είμαι από τις μαμάδες που τις έσωσε ο μαλακός μάρσιπος, αφού μέχρι να τον ανακαλύψω (στο 4ο παιδί μου) αναγκαστικά ανεβοκατέβαζα το καρότσι σε πολύ στενό ανσανσέρ και με αρκετά σκαλιά μετά το ανσανσέρ. Οι διαδρομές ήταν πολλές, σχολείο για 2 παιδιά που σχολούσαν διαφορετικές ώρες και παιδικός για τον τρίτο! Ο μάρσιπος πραγματικά με έσωσε! Φόραγα τη μικρή, έπαιρνα το πρωτάκι μου, το πήγαινα στην παιδική χαρά μέχρι να σχολάσει ο μεγάλος, μετά έπαρνα τον μεγάλο και όλοι μαζί παίρναμε τον μικρό από τον παιδικό! Όσες φορές είχα αποφασίσει να κάνω τη διαδικασία με το καρότσι είχα μαρτυρήσει, και δεν μπορούσα να πλησιάσω με το καρότσι και την πόρτα του σχολείου στο σχόλασμα που στέκονταν όλοι οι γονείς μπροστά για να πάρω τα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

εκανες και αλλο μωρο βρε θηριο???????ΜΠΡΑΒΟ!!!!το σλινγκ σου με εχει σωσει παρεπιμπτοντως το εχω κανει και μοδα στη καστορια ολες με κοιτανε χαχαχ!!!!σε φιλω!!! βικυ
( να ζου ζησουν τα παιδακια σου!!!ειναι κουκλια!!!)