Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Με τα παιδιά του στην κουζίνα!

Όταν η μαμά κάνει μπάνιο, ο μπαμπάς φοράει το νεογέννητο μωρό του σε sling και μαγειρεύει μαζί και με τα τρία του παιδιά!

Ο τρίτεκνος μπαμπάς μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά του!
Dad cooks while babywearing a newborn!
Ο καταπληκτικός μπαμπάς-ήρωας, έχει επαναλάβει αρκετές φορές το εγχείρημα. Με απείλησε ότι αν δημοσιεύσω αυτές τις φωτογραφίες θα μου κάνει μήνυση, αλλά τον καμαρώνω τόσο που θα το πάρω το ρίσκο!
Ο μπαμπάς φτιάχνει μακαρονάδα με το νεογέννητο μωρό του σε μάρσιπο sling!
(Σας λατρεύω, πανέμορφή μου οικογένεια!)



Σημ.: Όταν φοράς το μωρό σου, μπορείς να κάνεις μόνο ό,τι θα έκανες και κρατώντας το μωρό στα χέρια στην αγκαλιά σου. Προτίμησε να φοράς το μωρό σου μόνο κατά την προετοιμασία του φαγητού (ανάμιξη υλικών). Ο μπαμπάς στις παραπάνω φωτογραφίες ξέρει πολύ καλά πως όταν το νερό αρχίσει να βράζει θα αφήσει το μωρό (και θα κατεβάσει και τα παιδιά από τον πάγκο της κουζίνας) προκειμένου να είναι 100% σίγουρος για την ασφάλειά τους.

6 σχόλια:

Greek4Kids είπε...

Τέλειες οι φωτογραφίες!

Μ'αρέσει η μικρή Ρέα που παίζει με τα δαχτυλάκια του ποδιού της σε μια από τις φώτο. Τι χαριτωμένο!

Μπράβο μπαμπά! :)

cghera είπε...

Ειδικά αφιερωμένο στον ενάγωντα...
http://www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY

mamma είπε...

Γειά σας καταπληκτική οικογένεια! Είστε όλοι τέλειοι.

Πολλά φιλιά από μας.

υγ. πότε θα βρεθούν τα "ξαδερφάκια";

sstamoul είπε...

@ one hundred and sixty: Σ' ευχαριστώ πολύ! (Το 'χουν πάρει από μένα, από μικρή μου άρεσε να κυκλοφορώ ξυπόλητη συνέχεια και φαίνεται πως είναι συνήθεια που "κληρονομείται"!)

@cghera: χαχα, I'm crazy like a fool! (σβουριχτά φιλιά! από το σχόλιό σου στην προηγούμενη ανάρτηση θέλω να σου γράψω, θα βρω το χρόνο κάποια στιγμή!)

@mamma: ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε! λίαν συντόμως! (το να φέρω 3 παιδιά θέλει λίγο οργάνωση... πρέπει να είναι διαθέσιμος και ο τρομερός μπαμπάς μας, που προς το παρόν μου κάνει μούτρα γι' αυτή τη δημοσίευση! χαχα!)

Φωτογράφος είπε...

Απλά υπέροχη οικογένεια!!!!Ο μπαμπάς είναι τρομερός και είναι συγκινητικό να βλέπεις οικογένειες σαν τη δική σου, που νομίζω σπανίζουν...Καλή συνέχεια καλοί μου-σε ό,τι κάνετε!!!!

Viki είπε...

Στελλίτσα πολλές ευχές και από εδώ, να σας ζήσει η μικρούλα και να την καμαρώνετε! Ήθελα από καιρό τώρα να σας γράψω για τις μανούλες που βλέπω στην Ολλανδία.. Είμαστε σχεδόν 4 μήνες πια που μετακομίσαμε με τον άντρα μου και τον μικρό Ωρίωνα και διαπιστώνω ότι το babywearing είναι μια λέξη εντελώς άγνωστη για στις Ολλανδέζες. Όλες μα όλες χρησιμοποιούν τους συμβατικούς, σκληρούς και άκαμπτους μάρσιπους. Βλέπω τα καημένα τα μωράκια που πασχίζουν να βολευτούν και πραγματικά τα λυπάμαι.. κλαίνε, γκρινιάζουν, νιαουρίζουν. Κάποια στιγμή ήθελα τόσο πολύ να μιλήσω σε μια μανούλα για το πόσο άβολα ένιωθε το νεογέννητο μωράκι της μέσα σ'αυτό τον μάρσιπο.. Μα δεν το έβλεπε πια;; Κρατήθηκα όμως και δεν είπα τίποτα.. είναι λίγο μυστήριος λαός, ενώ πολύ συχνά θα ακούσεις να σου λένε "I don't want to hear.." ...φευ! Κατ' άλλα όμως είναι μια πανέμορφη χώρα και ένας μικρός παράδεισος για τα παιδιά.

Φιλιά πολλά σε όλους σας,
Βίκυ

Υ.Γ. Μακάρι να υπήρχε μια Στέλλα και εδώ, να βοηθήσει μαμάδες και μωράκια...!