Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Με το μωρό στην παιδική χαρά!

Υπέροχες στιγμές αγκαλιά με το μωρό μουΤα παιδιά μου λατρεύουν την παιδική χαρά (όπως τα περισσότερα παιδάκια φαντάζομαι)! Ομολογώ πως όταν ο Βασίλης μου ήταν πολύ μωράκι δεν πηγαίναμε συχνά (δεν έβρισκα νόημα, προτιμούσα βόλτα στο πάρκο ή στη γειτονιά). Από όταν ξεκινήσαμε όμως να πηγαίνουμε, το καταδιασκεδάζουμε!

Και όταν ήρθε η Ρέα, συνεχίσαμε τις επισκέψεις στην παιδική χαρά, όλοι μαζί, ακόμα κι αν εκείνη ήταν πολύ μικρή για να κάνει κούνια ή τσουλήθρα! Την είχα στην αγκαλιά μου σε sling ή mei tai και μπορούσα άνετα να βοηθήσω το μικρούλη μου ν’ ανέβει στα παιχνίδια. Δεν θα μπορούσα εύκολα να το κάνω αν την είχα στο καρότσι (και σίγουρα δεν θα περνούσε κι εκείνη το ίδιο καλά)!
Με δυο παιδιά στην παιδική χαρά Με τα μωρά στις κούνιες

Με το μωρό μου σε μάρσιπο αγκαλιάς, έχουμε κάνει κούνια, τσουλήθρα, τραμπάλα μαζί με το γιο μου (η αλήθεια είναι πως η κατανομή βάρους τον αδικούσε!), έχουμε σπρώξει το ποδηλατάκι του και έχουμε περάσει καταπληκτικά!

Ποδηλατάκι με το μωρό αγκαλιά Σπρώχνουμε το παιδικό ποδήλατο

Και με χαρά βλέπω ότι κι άλλοι, εκτός από μένα, απολαμβάνουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά! Μπράβο στην καταπληκτική γιαγιά της φωτογραφίας που κάνει κούνια με τον εγγονό της στο mei tai!
Γιαγιά και εγγονός κάνουν μαζί κούνια! Με τα μωράκια μου στην παιδική χαρά
Τώρα πια, η Ρέα μου μεγάλωσε και δεν την προλαβαίνω και ο Βασίλης μου κάνει ποδήλατο χωρίς να χρειάζεται βοήθεια, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που απόλαυσα μαζί τους στην παιδική χαρά!
Καλό babywearing σε όλους!

4 σχόλια:

Σοφία είπε...

Στελλα οσο ημουν κι εγω στη Θεσσαλονικη (αλλα και εδω στην Κω-απλα λιγοτερο γιατι ο μικρος εχει βαρυνει αρκετα πια και δεν αντεχω πολυ ωρα!) εκανα ακριβως το ιδιο με τα παιδια μου!Και οντως περναμε ολοι καταπληκτικα!

mamma είπε...

Καταπληκτικές φωτογραφίες από υπέροχες στιγμές :)

Φωτεινή είπε...

Πολύ όμορφες εικόνες!

Θα τολμήσω να πω...άντε και στο τρίτο!

MOLEMOU είπε...

NA TA XERESE TA MOLEMAKIA SOU KAI PANTA XAROULES NA EXEIS ;KAI OPOS LEEI KAI H FOTEINH KAIROS GIA TO §;KALHMEROUDIA