Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Με δύο μωρά στις διακοπές!

Αύριο φεύγουμε για μια εβδομάδα: μίνι διακοπές!
Μπήκα ήδη σε mood "άκρως καλοκαιρινό", σκέφτομαι μπάνια, ξεκούραση, ύπνο! Κοιτάζω τις περσινές μας φωτογραφίες από τις διακοπές (ο Βασίλης ήταν 26 μηνών, και η Ρέα 8 μηνών) και ανυπομονώ!

Ξαναβάζω εδώ κάποιες απ' αυτές, για να σας μεταδώσω λίγο απ' το κλίμα!
(Σχεδόν) Κολύμπι, με τα μωρά μου!Στην πισίνα είχε πολλή πλάκα! (Δεν κολυμπούσαμε και πολύ, είμαστε οικογενειακώς τεμπελάκοι, αλλά με το πλατσούρισμα τα πάμε όλοι καλά!)


Χορεύουμε με παιδικά τραγουδάκια!Κάθε απόγευμα πηγαίναμε στο mini-disco, όπου όλα τα παιδάκια (ε...χμ... και κάποιες μαμάδες... ) χορεύαμε και τραγουδούσαμε παιδικά τραγούδια! (Το στιγμιότυπο είναι από το άσμα "το ναυτάκι ξέρει να τραβάει σκοινιά", εξ ου και η γελοία πόζα)! Δε θέλω γέλια!


Με το ένα μωρό στο μάρσιπο αγκαλιάς και με το άλλο στο χέρι, βλέπουμε πολλά ενδιαφέρονται πράγματα! Επισκεφθήκαμε και τη μικρή φάρμα του ξενοδοχείου, είδαμε κατσικούλες, κοτούλες, άλογα και άλλα ζωάκια!


Είναι ωραία όταν ξέρεις ότι το μωρό σου κοιμάται και δεν ταλαιπωρείται χωρίς να θυσιάζεις τη διασκέδαση της υπόλοιπης οικογένειας!Πήγαμε να δούμε και ένα βραδυνό show (με σωσίες του Michael Jackson). Ο Βασίλης το είδε με ενδιαφέρον, αλλά η Ρέα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δεν φαίνεται να είναι φαν... Δεν μας πτόησε, οι υπόλοιποι το ευχαριστηθήκαμε!


Το μωρό μου είναι πολύ μικρό για να τρώει αβγά, αλλά παρατηρεί με ενδιαφέρον! Εννοείται πως στις διακοπές κανείς δεν κάνει δίαιτα! Με το μωρό αγκαλιά, έχω κάθε δικαιολογία να γεμίζω το πιάτο μου όσο θέλω!


Βόλτα με το μωρό, καπέλα και για τις δυο μας κάτω απ' τον καλοκαιρινό ήλιο! Το περπάτημα άλλωστε είναι ένας καλός τρόπος να διώξεις τις τύψεις που σου δημιουργεί η συμπεριφορά σου στο μπουφέ!


Σούπερ καλοκαιρινές διακοπές!Το ξενοδοχείο μας είχε πολύ όμορφους χώρους για βόλτα και χαλάρωση και εξερευνήσαμε αρκετά!
Αχ, οικογενειακές διακοπές! Μπορεί σε κάποιους αυτό να ακούγεται βαρετό, αλλά εμείς την καταβρίσκουμε με τα παιδάκια μας!
Ελπίζω ότι θα είναι και φέτος το ίδιο όμορφα!
Καλό καλοκαίρι!
Καλό babywearing!

3 σχόλια:

Άντρια είπε...

Είστε υπέροχοι!! Μα που βρίσκεται αυτό το τόσο πλούσιο σε ποικιλία δραστηριοτήτων, ξενοδοχείο?
Εύχομαι να περάσετε το ίδιο όμορφα και ακόμα καλύτερα!!!
Καλές διακοπούλες!!

Διόνα είπε...

Να είστε καλά και να περάσετε υπέροχα και φέτος. Καλές διακοπές!

Φυσικά περιμένουμε και νέες φωτογραφίες :)

sstamoul είπε...

@ Άντρια: Ευχαριστούμε!
Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά πολύ "φιλικό για τα παιδιά". Τις πρωινές και απογευματινές ώρες έχει και χώρο ειδικά για τα παιδάκια (με πλαστελίνες, παζλ, μαρκαδόρους και μεγάλη παιδική χαρά) όπου βρίσκουμε καταφύγιο όταν ο ήλιος είναι πολύ καυτός για μπάνιο!
Βρίσκεται στη Σκαφιδιά, κοντά στον Πύργο στην Πελοπόννησο, επίσης πολύ κοντά στην Ολυμπία. (Αν χρειάζεσαι περισσότερα στοιχεία, στείλε μου email! Θα χαρώ να σου γράψω λεπτομέρειες!)

@ Διόνα: Επίσης, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!
Πραγματικά περάσαμε πολύ καλά και φέτος (ακόμα καλύτερα, τώρα που τα παιδιά είναι μεγαλύτερα και το ευχαριστιούνται κι εκείνα περισσότερο)!
Ετοιμάζω λεπτομερή ανάρτηση! :-)