Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Με όριο τη φαντασία (σας)!

Είμαι ενθουσιασμένη με τις ιδέες σας! Έχω ξετρελαθεί, στ’ αλήθεια!

Όλοι οι μάρσιποι αγκαλιάς που φτιάχνω, γίνονται φυσικά με βάση τις προτιμήσεις σας. Είναι οι δικοί σας συνδυασμοί υφασμάτων και χρωμάτων (κάποιοι τολμηροί!) και σχεδόν όλα τα αστεράκια που έχουν φύγει απ’ τα χέρια μου είναι μοναδικά!

Θέλω πάντως να μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα πιο «ιδιαίτερα» slings, που φτιάχτηκαν υλοποιώντας (ελπίζω) αυτό που εσείς φανταστήκατε! Χαίρομαι πολύ για το κέφι με το οποίο «σχεδιάζουμε» μαζί τις «αγκαλίτσες» για τα μωράκια σας και με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα δημιουργικά αυτή η «ανταλλαγή ιδεών» μεταξύ μας!

Συχνά είναι μια φράση που σημαίνει κάτι μόνο για σένα και για το μωρό σου. Στα mei tai, η ανοιχτή «πλάτη» προσφέρεται ιδιαίτερα για «έξυπνες» ατάκες ή σημαδιακές λέξεις! (Πολύ έξυπνη ιδέα για δώρο σε νεογέννητο μωρό και τη νέα μαμά!)
Τυπωμένες φράσεις στη μπλούζα σου, γιατί όχι και στο mei tai σου;

Πολύ μ’ αρέσουν και τα «δικά σας» γούστα! Αυτό που κάνω συνήθως, αλλά λίγο «αλλιώς». Όπως η τσέπη σ’ αυτό το mei tai, που έγινε με έμπνευση από την Apple και τους υπολογιστές Macintosh! Η τσέπη έχει το σχήμα του γνωστού «μήλου» και το άνοιγμα είναι στο σημείο που το μήλο είναι δαγκωμένο! Φανταστικό!
Η τσέπη σ' αυτό το mei tai είναι εμπνευσμένη απ' το μηλαράκι της Apple, και φτιάχτηκε για γονείς που είναι οπαδοί των υπολογιστών Macintosh! Το άνοιγμα της τσέπης είναι το δάγκωμα στο μήλο!

Κι άλλες φορές μου έχετε ζητήσει «ξεχωριστές» τσεπούλες! Και τις χάρηκα όλες ιδιαίτερα! (Χαίρομαι που τις χαρήκατε κι εσείς!)
Τσέπη με τα σχέδια που κάνουν οι τσέπες στα τζην παντελόνια ή τσέπη με γύρισμα και ξύλινο κουμπί!

Άλλες φορές είναι κάτι που σας εκφράζει. Η αγαπημένη σας ομάδα, ή το αγαπημένο σας συγκρότημα. Δεν είμαι οπαδός κάποιας ομάδας, αλλά πολύ πολύ τα ευχαριστήθηκα αυτά τα Αστεράκια!
Αυτός ο διπλής όψης μάρσιπος αγκαλιάς φτιάχτηκε για έναν μπαμπά απ' τη Θεσσαλονίκη που είναι, φυσικά, οπαδός του ΠΑΟΚ! Ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ εκτυπώθηκε στο ύφασμα με ειδικό υλικό που πλένεται και σιδερώνεται άφοβα.Mei tai για τον παππού φίλαθλο της ΑΕΚ και ένα για μια μαμά που ακούει Slayer!

Και κάποιες φορές μου στείλατε δικά σας υφάσματα ή «προσθήκες»...
Slings που φτιάχτηκαν με υφάσματα που βρήκατε εσείς ή στα οποία ράφτηκε κάποιο δικό σας υλικό είναι σίγουρα μοναδικά!

Ή μου ζητήσατε να σχεδιάσουμε κάποιο ξεχωριστό απλικέ μοτίβο για το sling σας...
Το αστεράκι μας, ή μουσικές νότες σε μάρσιπους αγκαλιάς με ξεχωριστά απλικέ μοτίβα!

Και κάποιες φορές ταιριάξαμε χρώματα κι υφάσματα με την εμφάνισή σας...
Όταν το sling ταιριάζει με το βραδυνό σου φόρεμα... για μια ξεχωριστή εμφάνιση σε επίσημη έξοδο!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία! Να είστε πάντα καλά, με δημιουργικές ιδέες και θα χαίρομαι πάντα να τις κάνουμε πράξη! Καλό babywearing!

3 σχόλια:

saxpa είπε...

Πολύ όμορφα και δημιουργικά όλα αλλά για να πω την αλήθεια αυτό το sling του Παοκ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!

:):):):):):):):):):)

Ρόδι είπε...

Εμένα μου άρεσαν πολύ οι φρασούλες στα meitai αλλά η τσεπούλα με το ξύλινο κουμπί στο ringsling suuuuper, εκεί "κέντησες", χεχε!!! Έπρεπε να βάλεις φωτο πως δείχνει η τσέπη κι από την "ανάποδη", εκεί ήταν η έκπληξη!!!

sstamoul είπε...

Ευχαριστώ πολύ, αλλά μικρό μερίδιο της δημιουργίας ανήκει σ' εμένα! Το μεγαλύτερο είναι δικό σας! Εγώ είμαι απλά ο "εκτελεστής" τις περισσότερες φορές!