Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Με την καρδιά μου...

Ο Γιάννης, φοράει τη μικρή του αδερφή, Σμαράγδα! Κοίτα μαμά, χωρίς χέρια!Παίρνω κάποια μηνύματα, από μαμάδες (και από μπαμπάδες, αλλά σπανιότερα), που μου λένε «ευχαριστώ» και πόσο τους βοήθησε το sling που τους έφτιαξα ή οι οδηγίες που έχω στο site για να φτιάξουν το δικό τους. Άλλες φορές γενικά (πόσο ευκολότερα είναι τα πράγματα τώρα) και άλλες φορές συγκεκριμένα (πώς χάρη στο babywearing έκαναν εύκολα ένα ταξίδι με το μωρό, ή πώς τα έβγαλαν πέρα σε μια ασθένεια του μωρού που χρειάστηκε επίσκεψη στο Παίδων).

Για σας, που μου στέλνετε αυτά τα μηνύματα, γράφω αυτή την ανάρτηση σήμερα.

Σας ευχαριστώ. Πάρα πολύ. Δεν ξέρω πόσο μπορείτε να καταλάβετε αυτό το ευχαριστώ και αν σημαίνει τίποτα για σας, αλλά για μένα, τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ σημαντικά. Είναι αυτά που μου δίνουν το κουράγιο να συνεχίσω αυτό που κάνω.

Το κάνω με αγάπη, με μεράκι και με πάθος, και έχω πολλούς γύρω μου (κυρίως αυτούς που μ’ αγαπάνε) που μου ζητούν να το σταματήσω (γιατί «με κουράζει», γιατί «μου παίρνει χρόνο απ’ τα παιδιά μου», γιατί «δεν έχει νόημα»). Όμως πέρα απ’ όλα αυτά, με γεμίζει χαρά. Με γεμίζει χαρά το ότι φοράτε το μωράκι σας και συνέβαλα εγώ σ’ αυτό. Με γεμίζει χαρά το ότι οι οδηγίες που φτιάχνω σας βοηθούν. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που κάνετε τον κόπο να μου γράψετε και να μου πείτε τις εμπειρίες σας ή να μου στείλετε φωτογραφίες με τα Αστεράκια σας.

Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας.

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!
Ο Φίλιππος και ο Διομήδης, φίλαθλοι από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζουν μαζί την ομάδα τους! Πολύ το χάρηκα αυτό το sling!




Σημ.: Το ευχαριστώ μου πάει σε όλους σας. Οι φωτογραφίες σε αυτή την ανάρτηση είναι τυχαία επιλογή, αλλά ευχαριστώ διπλά για την άδειά τους να τις δημοσιεύσω, το Φίλιππο και το Διομήδη (είστε απίθανοι!), τη Μαρία με το μπέμπη της, τη Θεοδώρα και την Αλεξάνδρα, την Ιωάννα και τον Παναγιώτη, τη Φωτεινή και τη Στέλλα και την Ελίζα και τον (αγουροξυπνημένο) Κωστή.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Γιάννη, που πηγάινει Τετάρτη Δημοτικού (9 χρονών) και φοράει τη μικρή του αδερφή, Σμαράγδα (6,5 μηνών) και μ' αφήνει να δείξω τη φωτογραφία του και σε άλλους για να δουν πόσο εύκολο είναι "χωρίς χέρια"! (Ευχαριστώ και τη μαμά τους, Ελένη, μέσα απ' την καρδιά μου).

4 σχόλια:

Ρόδι είπε...

Πώς??? Να το σταματήσεις??? Δεν έχει νόημα??? Στέλλα τι λες???? Καταρχάς αυτό που κάνεις είναι φοβερά δημιουργικό, το έχεις οργανώσει καταπληκτικά (σου έχω δώσει τα συγχαρητήριά μου και κατ'ιδίαν) και θα είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ να το σταματήσεις, όχι ΜΗ!!
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για το MEI TAI. Ζώθηκα σήμερα τη μικρή στην πλάτη και την πήγα στο πάρκο να δει παιδάκια. Όλοι με κοιτούσαν με πολύ συγκινητικό ενδιαφέρον στο δρόμο. Η μικρή μου έκανε και νέους φίλους (έτσι πιάνουμε και "γαμπρούς" από νωρίς, χαχαχα).
Και να προσθέσω επίσης ότι το babywearing group που έχεις οργανώσει είναι μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια, με κατάθεση προσωπικού σου χρόνου, κόπου και υπομονής κάτι που εμένα προσωπικά με ενέπνευσε πολύ. Χάρηκα πολύ που συμμετείχα κι ας ήρθα από την άλλη άκρη της πόλης με βροχή, άξιζε!!!
Σε παρακαλούμε συνέχισε, επιτελείς πολύ σημαντικό έργο για κάτι ακόμα άγνωστο στην Ελλάδα που δεν αφορά μόνον τον τρόπο μεταφοράς των παιδιών μας αλλά μία ολόκληρη φιλοσοφία γονεϊκής συμπεριφοράς, όπως συζητήσαμε. Είσαι άξιο παράδειγμα και σε χρειαζόμαστε!!! Respect.

saxpa είπε...

Με την καρδιά μας και εμείς ανταποδίδουμε το δικό μας ευχαριστώ που είναι πιο μεγάλο απο το δικό σου κάνοντας την ζωή μας πιο ''ΑΝΕΤΗ'' και ΄΄ΕΥΚΟΛΗ΄΄ σε θέματα καηθημερινότητας...

ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΗ...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τέλεια !!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!
Θα μου πείς πότε προλάβατε και το φορέσατε? Μόλις φύγαμε απο το σπίτι σου πήγαμε super market.
καμμία σχέση με το μάρσιπο χρόνος φορέματος μηδέν, και ο μικρός όχι μόνο κοίταζε όπως έκανε μέχρι τώρα αλλά και άπλωνε χέρια να πιάσει πράγματα(αυτό είναι καλό τώρα???) και γέλαγε (κι ας βάζω τους κρίκους λίγο πιο χαμηλά απο ότι πρέπει, θα μάθουμε )
Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ πολύ
Ασπασία και Κωνσταντίνος

Φωτεινή είπε...

Πραγματικά είσαι άξια θαυμασμού για αυτό που κάνεις.Το "ευχαριστώ" δεν είναι απλά μια λέξη στην περίπτωση σου, αλλά έχει νόημα και είναι μέσα από την καρδιά μου!Σε ευχαριστώ λοιπόν (όσες φορές και να το πω δεν αρκεί) για όλη τη υποστήριξη σου(παρόλο που δεν είχα πάρει από σένα το ring sling μου)!