Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Με το μωρό στο καρναβάλι (4)

Από τα εισερχόμενα στο mailbox μου, πολύ όμορφη ιδέα, πολύ πετυχημένη εκτέλεση, μιας εύκολης αποκριάτικης στολής για μαμά και κόρη:

Καλησπέρα Στέλλα,είμαι η Αναστασία από Ηράκλειο. Μου έχεις ράψει ένα ring sling και ένα mei tai τα οποία θέλω πραγματικά να σου πω ότι για μένα δεν είναι μάρσιποι, είναι τα ρούχα μου. Ντύνομαι, φοράω το μωρό μου, ζακέτα, τσάντα ..... φύγαμε.
Σου στέλνω αυτό το mail για να σε ευχαριστήσω πραγματικά για την καταπληκτική ιδέα που μου έδωσες για τις απόκριες. Δε μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να ντύσω το μάρσιπο. Η ιδέα της μαιμούς - μπανανιάς, με ενθουσίασε! Τρελάθηκα πολύ με την ιδέα του συνδυασμού! Είναι πραγματικά ό,τι πιο ταιριαστό με το babywearing! Εμείς βέβαια δε διαθέτουμε κοπτοραπτικές ικανότητες, οπότε περιοριστήκαμε σε κάτι πολύ λιτό και απέριττο. Η μικρή πασχαλίτσα και εγώ παπαρούνα! Τόσο απλά, τόσο όμορφα! Το μάρσιπο τον έντυσα με φλισ, το οποίο δε θέλει γάζωμα, κόλησα τα κυκλάκια με κόλλα, έκοψα τα πέταλα της παπαρούνας και τα έραψα στο δικό μου μαύρο σκουφάκι και έφτιαξα τις κεραίες της πασχαλίτσας μου με μαύρο συρματάκι πίπας και κόκκινα πομ πομ κολλημένα σε μαύρη κορδέλα. Έτοιμες!
Στη φωτογραφία μας βλέπεις μετά από βόλτα, όπου έχουμε αποκοιμηθεί! Κουραστήκαμε να μοιράζουμε χαμόγελα!!!
Καλό βράδυ! Και του χρόνου με υγεία!
Αναστασία - Αθανασία

Είστε υπέροχες! Να περνάτε πάντα όμορφα και να μοιράζετε χαμόγελα!
Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

Διαβάστε επίσης:
Πώς να φτιάξεις αποκριάτικη στολή: Μαϊμουδάκι
Ιδέες για αποκριάτικη στολή (για μωράκια που δεν περπατάνε)
Στολή μάγου (για μεγαλύτερα παιδιά) από το pwsginetai.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: