Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Με τα Αστεράκια σας σε δράση! (μέρος 1ο)

Ιστορίες "οικογενειακής ζωής" που με συγκινούν:

Αστέρης, 7 εβδομάδων, με τον μπαμπά του στο Jumbo Ο μπαμπάς και ο γιος του, πάνε για ψώνια μαζί!Αυτές οι φωτογραφίες μ’ αρέσουν πάρα πολύ, γιατί ο υπέροχος μπαμπάς φοράει το πολύ μικρό μωράκι του (που κοιμάται ήσυχο και πανέμορφο) στην όρθια θέση με τα πόδια έξω. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή θέση, εξαιρετική για την ανάπτυξη του μωρού (τοποθετεί τα ποδαράκια ανοιχτά, με τα γόνατα ψηλά, ακριβώς όπως πρέπει), η οποία μάλιστα είναι και απ’ τις πιο εύκολες για «νέους» babywearers! Άριστα δέκα, μπαμπά! (Bonus βαθμοί για το Αστεράκι στο Αστεράκι!)


Στέλλα, 5 μηνών, θηλάζει στο mei tai της μαμάς της

Αυτό το βιντεάκι το λατρεύω! Ο μπαμπάς, η μαμά και η μικρή Στελλίτσα, πήγαν για ψώνια σε μεγάλο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, το μωράκι πείνασε και η μαμά του το τάισε με ευκολία! Είναι απίστευτη η έκφραση ευχαρίστησης στα μάτια της μικρής την ώρα που θηλάζει! Η συνέχεια του βίντεο είναι επίσης πολύ όμορφη, γιατί η κούκλα μανούλα χαμογελά υπέροχα στην κάμερα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να μετατρέψω ολόκληρο το βίντεο από την αρχική του μορφή για να το ανεβάσω εδώ... :-(


Στέλλα, 4,5 μηνών, εκδρομή στα Μετέωρα Ο μπαμπάς και η κόρη του, αγκαλιά με το mei tai, σε εκδρομή στα ΜετέωραΔεν έχω λόγια γι’ αυτή τη φωτογραφία, η οποία (όπως και όλες οι υπόλοιπες που μου έστειλαν οι γονείς της Στέλλας από την εκδρομή τους στα Μετέωρα) απλά μου κόβει την ανάσα! Ο καταπληκτικός μπαμπάς είναι δεινός αναρριχητής και απολαμβάνει τη θέα αγκαλιά με την κόρη του! Αυτό που κυρίως όμως με συγκινεί, είναι η ιστορία πίσω απ’ τη φωτογραφία. Ο Γιώργος με τη Φωτεινή γνωρίστηκαν κάποιο Πάσχα στα Μετέωρα. Πέρασαν αξέχαστα και από τότε, ξαναγυρνούν κάθε χρόνο. Φέτος, πρώτη χρονιά με το μωράκι τους μαζί, δεν πτοήθηκαν, και πήγαν και πάλι στην καθιερωμένη πλέον τους εκδρομή, οικογενειακώς! Μου φαίνεται υπέροχο!


Χαίρομαι τόσο που τα Αστεράκια σας και το babywearing σας βοηθούν να κάνετε τα πάντα μαζί με τα μωράκια σας!


Έχω πολλές ακόμα "ιστορίες" σαν κι αυτές, που μοιράζεστε μαζί μου. Το έχω πει τόσες φορές που θα έχετε βαρεθεί να το διαβάζετε: η μεγαλύτερη χαρά μου είναι όταν βολεύεστε με τα Αστεράκια σας! Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ όλους για τις φωτογραφίες και τα μηνύματά σας. Δεν έχω καλύτερο απ’ αυτό!

5 σχόλια:

cghera είπε...

Αυτό κόλπο με τα πόδια που κρέμονται έξω πρέπει να το μάθω...
Είμαι ακόμα πολύ "νέος"...

popelix είπε...

Ααααα ... ο γλυκός μπαμπάκας είναι όλα τα λεφτά! Έχει πλάκα γιατί το μικρό μου θυμίζει πολύ την κόρη μου.

sstamoul είπε...

@ Costas : Οι "νέοι" είναι ωραίοι! Είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ "ωραίος" μπαμπάς! Πάρε την κόρη σου και έλα να δούμε μαζί αυτήν τη θέση!

@ popelix: Αχ, ναι! Δεν είναι απίθανα όλα τα μωράκια που κοιμούνται σε κατάσταση "νιρβάνα" όταν είναι πάνω στον μπαμπά ή τη μαμά τους;

Φωτεινή είπε...

Ένα post γεμάτο αστέρια!
Τα Αστεράκια slings, ο Αστέρης και η Στέλλα (στα λατινικά=αστέρι)!
Περιττό να πω ότι το mei tai είναι πάντα και παντού μαζί μας.Το έχουμε λατρέψει στην κυριολεξία!Πόσο δίκιο είχες όταν μου είπες να το προτιμήσω, όταν σε ρώτησα ποιο (ακόμα) sling μου συστήνεις...
Φιλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Ο Αστέρης κι ο μπαμπάς του θέλουν να ευχαριστήσουν κι από δω τη Στέλλα, που με τον αστείρευτο ενθουσιασμό της μας βοήθησε να περνάμε ώρες χαράς μέσα στο ring sling! Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή να ποζάρουμε στο blog, και κάνουμε 3-hit-combo: Το Αστεράκι στο Αστεράκι για το Αστεράκι Slings! :-)


Saigon, Woody, Αστέρης