Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Με δυο παιδιά στα χιόνια!

Το κείμενο που ακολουθεί, το έγραψε η Φένια, και μου το έστειλε μαζί με τις υπέροχες φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδρομή τους στα χιόνια!

Πρόσφατα περάσαμε κάποιες μέρες στο Ελατοχώρι Πιερίας, που αποτελεί γνωστό προορισμό για όσους αγαπούν τις χειμερινές διακοπές. Το ξέραμε πως θα συναντήσουμε χιόνι - για αυτό πήγαμε άλλωστε - αλλά τις 4 μέρες που μείναμε εκεί, το χιόνι που έριξε ήταν το κάτι άλλο! Και μπορεί για ποδαράκια σαν της Στέλλας μας (3 ετών) όλο αυτό το χιόνι να αποτελεί διασκέδαση, αλλά μωράκια σαν τη Δανάη μας (10 μηνών) είναι αδύνατο να ακολουθήσουν την υπόλοιπη οικογένεια χωρίς το sling!


Με μια βρεφική στολή για χιόνι (όχι εξόδου, αλλά στολή ειδική για χιόνι) και σκουφί, μέσα στο sling ήμασταν σίγουροι ότι είναι ζεστή και μπορούσε από εκεί να απολαμβάνει το χιόνι, το τοπίο και τα παιχνίδια των υπόλοιπων παιδιών χωρίς να μας περιορίζει με το να πρέπει να μένουμε στο δωμάτιο που νοικιάζαμε.


Για άλλη μια φορά είμαι πολύ περήφανη που το sling μας ήταν σωτήριο και δε χρειάστηκε να αλλάξουμε τίποτα από το πρόγραμμα μας "εξαιτίας" του μωρού και καταφέραμε να απολαύσουμε όλη η οικογένεια μαζί διακοπές και χιόνι!


Υπάρχουν πανέμορφα μέρη για να δεις και να εξερευνήσεις κι ο χειμώνας έχει την όμορφη πλευρά του, δε θα άντεχα στη σκέψη ότι χάνω κάτι επειδή είναι απαγορευτικό για το μωρό και το babywearing μου έχει δώσει αυτή την ελευθερία και τη σιγουριά ότι όλα μπορώ να τα κάνω, μαζί με το μωρό μου! Για άλλη μια φορά Στέλλα-με τον κίνδυνο να γίνω γραφική-σε ευχαριστώ που κάνεις αυτό που κάνεις με τόση αγάπη και μου έμαθες το babywearing. Σε σένα οφείλω τα πάντα!


ΥΓ. Κι επειδή οι ταβέρνες εκεί δεν είναι και πολύ children friendly για να έχουν καρεκλάκι για μωρό, το mei tai ακόμα κι εκεί μας έλυσε τα χέρια! Η Δανάη καθόταν άνετα στις καρέκλες του της ταβέρνας και δεν έχανε ούτε και τότε κάτι από ό,τι έκανε η υπόλοιπη οικογένεια! (εκτός κι αν κοιμόταν!)

Ευχαριστούμε πολύ Φένια και Γιώργο που μοιραστήκατε μαζί μας αυτές τις υπέροχες στιγμές!
Να περνάτε πάντα καλά!



Δείτε επίσης:
Εκδρομές με τα μωρά μας

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

2 σχόλια:

Α. Β. είπε...

Αχ τι όμορφες φωτογραφίες! Είναι υπέροχες!Απαθανατίζουν τη χαρά της οικογένειας και την άνεση του mei-tai.;-)

olia είπε...

Η προσαρμογή στην καρέκλα έχει κάνει το μάτι μου να γυαλίσει. Must have sling- must have sling
Olia is
momfatale.com
momfatale.gr