Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με το μάρσιπο που μου έλυσε τα χέρια

Αν δε φορούσα το μωρό μου σε slings θα ήταν όλα αλλιώς.
Δε θα μπορούσα να το παρηγορήσω και να το ηρεμήσω σε δευτερόλεπτα όταν θα ήταν ταραγμένο.
Θα έπρεπε να ξεχάσω δια παντός κάποια απ’ τα πιο αγαπημένα μου μέρη (όπου δεν πάει καρότσι και όπου δεν θα μπορούσα να κρατάω το μωρό αγκαλιά στα χέρια).
Θα αναγκαζόμουν να στερήσω απ’ τα μεγαλύτερα παιδιά μου αγαπημένες συνήθειες και παιχνίδια μαζί μου, επειδή εγώ «έχω τα μωρό».
Θα έψαχνα μονίμως «κάπου να κάτσω» για να θηλάσω , απ’ όπου δε θα μπορούσα εύκολα να το κουνήσω μέχρι το μωρό μου να τελειώσει.


Η λίστα με τα πράγματα που θα έχανα χωρίς το babywearing είναι πολύ μεγάλη. Όμως ακόμα μεγαλύτερη είναι η λίστα με τα πράγματα που κέρδισα χάρη σ’ αυτό. «Ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων», όπως είναι και το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing. Και χαίρομαι όσο δεν πάει, όταν βλέπω πόσο πολλοί είναι οι γονείς που λένε το ίδιο με μένα!

Στο online photo event "Κάντο μαζί με το μωρό σου", συμμετέχετε με φωτογραφίες σας από κάποιες απ’ τις δραστηριότητες που κάνετε φορώντας τα μωράκια σας και με έχετε αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Σας καμαρώνω, σας χαίρομαι, σας θαυμάζω!

Λάβε κι εσύ μέρος, στείλε τις φωτογραφίες σου στο [email protected] ή ανέβασέ τες στο online photo event στο facebook “Κάντο μαζί με το μωρό σου”. Όλες οι φωτογραφίες θα συμμετέχουν σε κλήρωση και μια απ’ όλες θα κερδίσει ένα Αστεράκι ring sling, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Babywearing 2011!


Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

2 σχόλια:

Σουσουράδα είπε...

Συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε με τα "αστεράκια", οι φωτό των μαμάδων είναι απίθανες, ειδικά αυτή η κοπέλα στη θάλασσα! Αλήθεια, τι έκανε εκεί; Αναρρίχηση με το μπεμπέ της; Τέλεια φωτό πάντως, καλημέρα σε όλους!

sstamoul είπε...

@ Σουσουράδα: Ευχαριστούμε πολύ! Αν ρίξεις μια ματιά στην ομάδα στο facebook θα δεις εκατοντάδες (στην κυριολεξία) φωτογραφίες μαμάδων που φορούν τα μωρά τους. Και στη σελίδα των Αστεράκι Slings υπάρχει album γεμάτο φωτογραφίες με "extreme babywearing", αναρρίχηση, ποτάμια, να σου κόβεται η ανάσα!