Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Με τα αθλητικά μας και άλλα!

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες η χθεσινή, που όμως, όπως και κάθε μέρα που περνάει με τρία παιδιά, ήταν πολύ ξεχωριστή!

Ο Βασίλης και η Ρέα συμμετείχαν σε "αθλητικές επιδείξεις". Είχε πολλά αυτοκίνητα, παρκάραμε μακριά και ο «αθλητισμός» ξεκίνησε λίγο νωρίτερα απ’ το προβλεπόμενο, με βάδην!

Όμως στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε απ’ όλα, λίγο τέννις, λίγο μπάσκετ, λίγο σκυταλοδρομία, λίγο κυνήγι μωρού που μπουσουλάει (!) και ένα εντυπωσιακό φινάλε!

Η μικρή σύντομα κουράστηκε και δίψασε, αλλά αυτό δε μας πτόησε διόλου! Μόνο που έχασε τη βράβευση, αφού κοιμόταν στο sling, παρά τις ζητωκραυγές και τα χειροκροτήματα!

Και παρά τις προσπάθειες που έκαναν τα αδέλφια της να την ξυπνήσουν, συνέχισε τον ύπνο της ενώ εμείς καμαρώναμε τα μετάλλιά μας (πήραν όλα τα παιδάκια, αφού επρόκειτο πράγματι για "επιδείξεις" και όχι για αγώνες!)

Τα ωραία συνεχίστηκαν. Για πρώτη φορά για φέτος φάγαμε το μεσημέρι στο μπαλκόνι μας, ήταν τέλεια, σαν να είμαστε διακοπές! Φτιάξαμε ψωμάκια (δεν το κάνουμε συχνά, απλά μας έπιασε οίστρος) και τα πιτσιρίκια μου τα ευχαριστήθηκαν πολύ!

Ήταν μια ωραία μέρα, η χθεσινή «ημέρα της μητέρας»! Το λέω συχνά: έχουμε υγεία, έχουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε καλά, με τις μικρές, καθημερινές μας χαρές. Αυτές είναι οι καλύτερες αποδείξεις ότι, παρά τις δυσκολίες, η ζωή είναι γενναιόδωρη μαζί μας και γι’ αυτό νιώθω ευγνωμοσύνη!

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

3 σχόλια:

ρίτσα είπε...

Μα τι ωραίο ρεπορτάζ!

πραγματικά μέρα της μητέρας
(ίσως και μέρα του παιδιού!:)

moments collector είπε...

πολύ όμορφοι είστε όλοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Φτου φτου τα κουκλιά!!! Φτου!!!