Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Με ένα φιλί στο μέτωπο - εύκολα!

Στο παρακάτω βίντεο, μια μικρή, γρήγορη συμβουλή για άνεση: πώς να διορθώσεις το ύψος του μωρού στο σώμα σου, αν ξεκίνησες με το sling σου ρυθμισμένο πολύ μεγάλο και το μωρό κατέληξε χαμηλά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η κίνηση είναι πολύ απλή και δεν παίρνει πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Μπορεί όμως να κάνει σημαντική διαφορά στην άνεσή σου! Αν το μωρό είναι χαμηλά, θα σε τραβάει στη μέση και θα πονάς μετά από κάποια ώρα. Το σωστό είναι να μπορείς να φιλήσεις εύκολα το μωρό στο κεφάλι, χωρίς να χρειάζεται να σκύψεις πολύ. Δοκίμασέ το!


Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

2 σχόλια:

Καρπουζοκέφαλος είπε...

Το κάνεις να φαίνεται τόοοοσο απλό, που σχεδόν με εκνευρίζεις!!!
Παλεύω να μάθω νέες θέσεις, αλλά μάλλον δεν τα πάω τόσο καλά. Το Πάσχα που θα έχω περισσότερο χρόνο θα διαβάσω περισσότερο. Πάντως τα βιντεάκια βοηθούν πάρα πολύ, η μικρή σου έχει πολύ φυσική μουρίτσα, ο δικός μας όταν παιδεύομαι με κοιτάει με απορία (ίσως και λιγο τρόμο!)...
Θα δείξει.

sstamoul είπε...

Αχ, Καρπουζοκέφαλε, άγγιξες ευαίσθητη χορδή! Το "το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό" είναι ένα απ' τα πρώτα θέματα που με ενέπνευσαν να γράψω σ' αυτό το blog! (Αν έχεις κέφι διάβασέ το εδώ - και μην παρεξηγηθείς που μιλάω για μαμάδες, εννοώ και μπαμπάδες, φυσικά!)
Είμαι στη διάθεσή σου και σ' ευχαριστώ πολύ!