Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Με το μωρό να βλέπει... (2)

Για άλλη μια φορά, στο παρακάτω βίντεο, η θέση του μωρού σε μάρσιπο mei tai, ώστε να κοιτάζει έξω (μπροστά), με τα πόδια έξω:


Στο βίντεο, η Ηλιάνα, 5,5 μηνών.

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες γι' αυτή τη θέση:
Με τα πόδια έξω και το βλέμμα μπροστά (οδηγίες με βίντεο)
Με μάρσιπο mei tai για να βλέπει το μωρό μπροστά (οδηγίες με φωτογραφίες)

Στη διάθεσή σας για όποια απορία έχετε!
Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

3 σχόλια:

lourdi lourdaki είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

mamalydia είπε...

Στελλα, μέχρι ποιαν ηλικία μπορούμε να βάζουμε το μωρό να κοιτά μπροστά σε MT? Υπάρχει κάποιο όριο (για να είναι βολικά αυτό κι εμείς) ή όχι?

sstamoul είπε...

@ mamalydia: Όπως ίσως είδες στο βίντεο εδώ, που είναι με τη Ρέα σε ηλικία 20 μηνών, το όριο είναι υποκειμενικό. Σ' εκείνη την ανάρτηση αναφέρει επίσης ότι:
"# Στη θέση αυτή, το κέντρο βάρους είναι πλέον έξω απ’ το σώμα σου, πιο μακριά σου και γι’ αυτό δεν είναι η πιο άνετη θέση που θα μπορούσες να δοκιμάσεις! Αν το μωρό σου είναι βαρύ ή αν σκοπεύεις να το φοράς για πολλή ώρα, καλύτερα να προτιμήσεις μια απ’ τις θέσεις στις οποίες το μωρό κοιτάζει εσένα, όπου εσύ και το μωρό σου είστε αγκαλιά, σαν ένα σώμα!
# Αν ο μόνος λόγος που θέλεις να φοράς το παιδί σου στη θέση που κοιτάζει μπροστά είναι γιατί το μωρό θέλει να βλέπει, τότε σου προτείνω να δοκιμάσεις τη θέση ψηλά στην πλάτη! Από εκεί, το μωρό σου θα βλέπει μια χαρά, και θα είστε και οι δυο πολύ άνετα! "