Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Με παρεό, με τα μωρά μας, με μάρσιπους Αστεράκι Slings, στην εκπομπή elatte από τον Άλιμο!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ράνιας Θρασκιά στην καλοκαιρνή τηλεόραση, elatte (Ελάτε), σήμερα το πρωί, μας προσκάλεσαν σε ζωντανή σύνδεση στην παραλία του Αλίμου για να δείξουμε πώς φοράμε τα μωρά μας με μάρσιπους αγκαλιάς!
Από την παραλία του Αλίμου, στην εκμπομπή της Ράνιας Θρασκιά - Ελάτε - με μάρσιπο και παρεό!Η παραλία ήταν πολύ όμορφη, η θάλασσα πολύ αναζωογονητική και το ευχαριστηθήκαμε πολύ!

Εγώ, μπαίνοντας πια στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, είχα το δικό μου μωρό στο καλύτερο μέρος του κόσμου (για λίγο ακόμα!), αλλά ήρθαν μαζί μου μαμάδες και μωράκια, με τα Αστεράκι Slings τους.

Η γλυκύτατη Ήρα από την εκπομπή, μίλησε με όλες τις μαμάδες που φορούσαν τα μωρά τους. Κάποια μωράκια ήταν κοιμισμένα, ενώ άλλα θήλασαν στο μάρσιπο, στη διάρκεια της σύνδεσης!
Μαμάδες και μωρά που κοιμούνται ή θηλάζουν σε Αστεράκι Slings σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση!
Στη συνέχεια, δείξαμε πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ένα παρεό και να δέσει έναν κόμπο που μεγαλώνει και μικραίνει, φτιάχνοντας έτσι ένα μάρσιπο αγκαλιάς, δροσερό και άνετο, ιδανικό για την παραλία!

Δείξαμε ανάλαφρα, δροσερά slings, τέλεια για το καλοκαίρι, αλλά και slings από solarveil, το ειδικό αντηλιακό ύφασμα που προορίζεται για χρήση στο νερό!
Πώς φτιάχνουμε μάρσιπο με παρεό, δένοντας ειδικό κόμπο και αντηλιακός μάρσιπος ειδικός για το νερό
Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να νιώσουμε για τα καλά το καλοκαίρι και περάσαμε όλοι πολύ όμορφα! Ευχαριστώ πολύ τις μαμάδες - φίλες του babywearing.gr που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα (αν και τελευταία στιγμή)!

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!

6 σχόλια:

eudokia είπε...

σας είδα! σας είδα!! είσασταν άψογοι!
με το καλό να γεννήσεις Στέλλα!!!

Unknown είπε...

Σας είδα! Στέλλα ήσουν πολύ γλυκιά όπως πάντα και οι μαμάδες με τα μωρά τους επίσης!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Κι εμείς σας είδαμε! Διέκοψα το μάθημα για να καθίσουμε όλοι μπροστά στην τηλεόραση, και οι μαθήτριές μου φωνάζανε "Η κοπέλα που έχεις πάνω στο ψυγείο σου!!!" :-)
(έχω μια από τις κάρτες σου στο ψυγείο με μαγνήτη, ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου όταν κάνω μάθημα... Σε βλέπουν συνέχεια!)
Μακάρι να σου έδιναν λίγο χρόνο ακόμα, πάντως.

Saigon

Maria είπε...

ααααααχ ζηλεύωωωωω!!! Τι ωραία που σας κάλεσαν και μαλιστα στην πρώτη εκπομπή!!! Της έκανες τέλειο ποδαρικό !! Μακάρι να μπορούσα να σας έβλεπα κ εγώ!!!

Ελένη είπε...

Και εγώ σας είδα! Μπράβο σας, είσασταν όλοι πολλοί καλοί!
Με το καλό να έρθει και το μωράκι σας!

Μητρικός θηλασμός.com είπε...

Εγώ δεν σας είδα... κλαψ :-(
όμως σου έχω μια έκπληξη!! Ένα δωράκι σε περιμένει ΕΔΩ

Με το καλό το μωράκι Στέλλα!