Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Με δικά σας λόγια! (μέρος 1)

Από μένα χίλια ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνετε τον κόπο να μου γράψετε (με πολλά ή με λίγα λόγια) πώς τα πάτε με τα Αστεράκια σας! Κάθε ένα απ’ αυτά τα μηνύματα είναι για μένα πολύ πολύ σημαντικό, μου δίνει απίστευτη χαρά και δύναμη!

Από σας, ενδεικτικά κάποια απ’ αυτά τα μηνύματα-θησαυροί:

Εκδρομή με τους προσκόπους και το μωρό στο μάρσιπο!Καλησπέρα, Στέλλα!
Ο λόγος που σου γράφω είναι για να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη δουλειά σου. Το μέι τάι που πήραμε είναι καταπληκτικό. Η Α. μας το έχει κατευχαριστηθεί.
Μπορούμε να πάμε παντού παρέα, μέχρι και σε πορείες με τους προσκόπους.
Κοιτάω κοπέλες και ρωτάω αν είναι "αστεράκι" ο μάρσιπος τους και το
ίδιο κάνουν και σε μένα.
Στη γειτονιά μου, Μοσχάτο, υπάρχει άλλη μια μητέρα που έχει "αστεράκι". Είναι πολύ ωραία όταν ένας μάρσιπος φέρνει κι άλλους ανθρώπους πιο κοντά.
Αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι ότι όσο μας βλέπουν οι γυναίκες τόσο καλύτερα. Είμαστε κινητή διαφήμιση, αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι, της αγάπης και της φροντίδας προς τα μωρά μας, χωρίς να καταπονούμε το σώμα μας!
Μέχρι κι η γιαγιά μας που είναι παιδίατρος αρχίζει να το συστήνει σε μητέρες!
Εύχομαι να βρεις χρόνο να διαβάσεις το μέιλ μου και να δεις τις φωτογραφίες μας.
Περιμένω νέα σου.
Φιλικά,
Β. Α.


Γεια σου Στέλλα!
Έλαβα σήμερα το πρωί το mei tai μας και είναι πολύ ωραίο! Το δοκιμάσαμε μπροστά, στην πλάτη και μπροστά στη θέση ''Βούδα''. Είναι εξαιρετικά άνετο! Καμία σχέση με το άλλο που έχω. Σου στέλνω φωτό!
Ευχαριστώ πολύ!
Φιλιά από Κρήτη!
Ζ.




Γεια σου Στέλλα
Σου γράφω αυτό το email για να σε ευχαριστήσω για το mei tai που μου έφτιαξες. Έχω ενθουσιαστεί όσο δεν φαντάζεσαι (ή μάλλον μπορείς να το φανταστείς καθώς το επέλεξες να το κάνεις επαγγελματικά :)) Με έχει σώσει σε διάφορα outings όπως super market, λαική, ΙΚΕΑ κτλπ. Επίσης η μικρή μου έχει παλινδρόμηση και είναι το πιο κατάλληλο από όλα τα baby carriers που έχω δοκιμάσει. Απλά ήθελα να σου το πω. Σ'ευχαριστώ και πάλι!
Φιλιά
Τ. Ι.



Από τις πρώτες δοκιμές με μάρσιπο mei tai!Γεια σου Στέλλα!
Με πολλή χαρά παραλάβαμε τα Αστεράκια μας τη Δευτέρα! Τα περιμέναμε πώς και πώς! Άργησα λίγο να σου γράψω γιατί ήθελα να τα δοκιμάσω πρώτα για να σου πω εντυπώσεις!
Δευτέρα απόγευμα βγήκαμε στο σεργιάνι με την μικρή Α. μέσα στο mei tai! Το πρώτο δεκάλεπτο του περιπάτου κοιμήθηκε!
Την Τρίτη δοκιμάσαμε και το ring sling μας. Παιδεύτηκα λιγάκι μέχρι να το μάθω (και παίδεψα και τη μικρή!) αλλά νομίζω είμαι σε πολύ καλό δρόμο!
Περιττό να σου πω κάτι που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση: Το μωρό το βάζω στο ring sling μόλις αρχίσει να γκρινιάζει, να κλαψουρίζει, να νυστάζει. Την Τρίτη, όπως σου είπα ήταν η πρώτη μας δοκιμή με το ring sling. Από την Τρίτη και μετά μόλις με δει να πάρω στα χέρια μου το sling σταματά ΑΜΕΣΩΣ να κλαίει και περιμένει να την φορέσω!!! Δεν το πιστεύω κάθε φορά που το βλέπω!
Η Α. είναι πολύ χαρούμενη μέσα στα Αστεράκια της και της άρεσαν πάρα πολύ! Εμένα με βολέψανε τρομερά και τα συνήθισα αμέσως! Παρόλο που η μικρή είναι ήδη 8 κιλά σχεδόν, δεν νιώθω σχεδόν καθόλου το βάρος της.
Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες με το mei tai που βγάλαμε σήμερα.
Σε υπερευχαριστώ και πάλι. Μακάρι να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου.
Μ. I.



Στέλλα μου, καλησπέρα!
Είμαι η Β. που είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό ένα ring sling.
Συγνώμη που άργησα τόσο να σου γράψω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποίησα αμέσως. Δεν είχα χρόνο λόγω του μωρού να διαβάσω τις οδηγίες και να πειραματιστώ και όταν χρειαζότανε να πάω κάπου, άρπαζα τον απλό μάρσιπο που έχω και έφευγα.
Το sling μου φαινότανε πάρα πολύ δύσκολο στη χρήση, ώσπου κάποια στιγμή είπα δεν πάει άλλο, σήμερα θα πάρω το sling. Έκανα μια-δυο δοκιμές και έκτοτε δεν το αποχωρίζομαι!!! Είναι τέλειο και πολύ εύκολο στη χρήση!!!
Μάλλον με φόβιζαν όλα αυτά τα βήματα, όμως στην πράξη κατάλαβα ότι θες λιγότερο από μισό λεπτό για να βάλεις το μωράκι στο sling!!
Με βολεύει πολύ η όρθια θέση με τα πόδια έξω, ίσως επειδή είναι καλοκαίρι. Το μωράκι μου τώρα είναι 3 μηνών. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι η θέση θηλασμού, ίσως επειδή έχω μεγάλο στήθος να μην βολεύει και τόσο. Θα το ξαναπροσπαθήσω πάντως.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις τόσο ωραίες συμβουλές που έχεις στο site σου.
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.
Με αγάπη,
Β. Β.






Καλοκαιράκι και βόλτες με το μωρό που αποκοιμήθηκε στο μάρσιπο sling!Γεια σου Στέλλα!
Ίσως να μη μας θυμηθείς, αλλά ήθελα να σου στείλω τις πολύ καθυστερημένες φωτό μας από το καλοκαίρι!
Είμαι η μαμά της Ε. που μας έφτιαξες το πορτοκαλί-ριγέ μέι τάι και μέτα το ριγέ λινό σλινγκ... Το πού βρεθηκε η κουκλίτσα μου με τους μαρσιπους αγκαλιας ολο το καλοκαιρι δεν λεγεται....καθημερινα στην παραλια στην Κρητη, στα Χανια βόλτες το βραδυ, στην Πινδο και τα βουνα της Ηπειρου σε μονοπατια, στο πανηγυρι του χωριου, στη λίμνη Πλαστηρα σε βολτες κατω απο τη βροχη (κ κατω απο την ομπρελα, προφανως!)... ......ένα μικρό ταξίδι στο καλοκαιρακι που περάσαμε όμορφα, μέσα στο -ηλιόλουστο- καταχείμωνο που διανύουμε!
Τώρα είναι πια 10 μηνών ....και το σλινγκ το χρησιμοποιώ όταν θηλάζω έξω ή όταν η αγκαλιά είναι απαραίτητο ..ηρεμιστικό, αλλά οι δουλειές δεν μπορούν να περιμένουν.....(συμμάζεμα.....μαγείρεμα κ.ο.κ.......!!!) ή οταν μπαινοβγαινουμε στο αυτοκινητο και δεν εχουμε μαζι καροτσι...
Όπως και να'χει, αυτό που κάνεις είναι μοναδικό γιατί γίνεται με μεράκι!!
Σε ευχαριστούμε!!
Δ.


Γεια σου.
Είχα πάρει ένα από τα sling, πριν να γεννήσω, και είμαι στην περήφανη θέση να αναφέρω ότι πήγαμε σε γάμο το περασμένο Σάββατο με την μπέμπα να κοιμάται ήσυχα-ήσυχα εκεί μέσα. Με το καρότσι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να περιμένω στην ουρά να χαιρετήσω το ζευγάρι. Στην επόμενη φίλη που θα μείνει έγκυος πάντως θα το προτείνω ή καλύτερα θα της πάρω δώρο ένα τέτοιο.
Απλά ήθελα να αναφέρω ότι το Αστεράκι που πήρα είναι μούρλια.
Ευχαριστώ πολύ.
Β.






Εναλλακτική χρήση για το μάρσιπο ως κάλυμμα στο καρεκλάκι αυτοκινήτου!Χτες πήγαμε στα πεθερικά μου και ο καιρός ήταν πολύ καλός. Όταν φεύγαμε όμως είχε βραδιάσει, έκανε κρύο και εγώ αγχώθηκα γιατί δεν είχα προνοήσει να πάρω μια κουβερτούλα μαζί μου ώστε να μην κρυώσει το μωρό από το σπίτι μέχρι το αυτοκίνητο. Τη λύση έδωσε ο άντρας μου «Γιατί δεν τον σκεπάζεις με αυτό?» (ακόμα δεν μπορεί να μάθει την ονομασία του, μόνο να το χρησιμοποιεί!). Τέλεια ιδέα!
Εφάρμοσε σαν καπάκι πάνω από το καρεκλάκι καλύπτοντας όλο το μωρό, σαν να ήταν ραμμένο γι αυτό το σκοπό και χωρίς να το παρει ο αέρας αφού ειχαμε και τις ράντες από πάνω. Δεν το έβγαλα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το σπίτι, και μέχρι πια να ξυπνήσει.
Πλεον δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω ένα αστεράκι μαζί μου, ειτε το σλινγκ είτε το mei tai.
Με πολλά φιλιά,
Μ.





Γειά σου Στέλλα!
αυτό είναι το δεύτερο ringsling που κάνω δώρο σε εξαδέλφη μου!
Και σε μένα δώρο το κάνανε όταν γέννησα την κόρη μου η οποία είναι τώρα στον 15ο μήνα και ακόμα χρησιμοποιώ το sling για να την μεταφέρω! Μ΄έχει βολέψει πάρα πολύ δεδομένου ότι δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καρότσι γιατί το θεωρώ μπελά μεγάλο! Θέλω πρακτικές λύσεις! Το sling mου έχει ''λύσει'' τα χέρια και μου έχει κάνει τη ζωή πιο εύκολη με το μωρό. Στην κόρη μου δεν το συζητάω, της αρέσει τόσο πολύ που δεν γκρινιάζει ποτέ όταν την έχω στο sling. Αντιθέτως γκρινιάζει όταν την κατεβάζω.
Μπράβο σου! Είναι η ωραιότερη πατέντα που έχω δει.Στο μέλλον θα κάνω κι άλλα slings δώρο!
Ευχαριστώ!
Ο.Σ.




Σας ευχαριστώ πολύ πολύ, μέσα απ' την καρδιά μου!

Καλή συνέχεια, καλό babywearing!


Δείτε επίσης:
Αληθινοί γονείς με τα μωράκια τους σε μάρσιπο αγκαλιάς Αστεράκι Slings

2 σχόλια:

Maria είπε...

Είχες κρατήσει τόσα e-mail!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!
Θυμάσαι που σε ρωτούσα αν έχεις τα στοιχεία μιας κοπέλας απο το Μοσχάτο, που συναντησα τυχαία ενώ φορούσε asteraki και ξέχασα να κρατήσω το τηλέφωνό της? Είναι η κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας :):):) Φιλιά στη Βουλίτσα (συναντηθήκαμε ξανά).

Προχτες που έφυγαν τα παιδιά για το χωριό με τους γονείς μου, ήθελα να βοηθήσω την μητέρα μου να μαζέψει τα πράγματά της αλλα ο Άγγελος ήταν πολύ ανήσυχος, δεν καθόταν πουθενά. Τον έβαλα στο σλινγκ και εχοντας τα χέρια μου ελεύθερα κατάφερα άνετα να κατεβάσω τα πράγματά τους στο αυτοκίνητο. Τον έβγαλα απο το σλινγκ οταν πια έπρεπε να τον δέσω στο καρεκλάκι του...
Δεν ξέρω γιατί αλλα νόμιζα πως δεν θα το χρειαζόμουν ποια, ίσως λόγω βάρους, ίσως νόμιζα οτι δεν θα θέλει πλέον....Με έκπληξη διαπιστώνω πως ακόμα μου είναι τόσο χρήσιμο!

Φωτογράφος είπε...

Είναι πολύ συγκινητικά όλα τα μηνύματα και ΑΥΤΑ είναι που εννοώ ότι εσύ είσαι στις καρδιές μας, στο σχόλιο μου της προηγούμενης ανάρτησης σου...

Είναι σχεδόν 20 μηνών και συνεχίζουμε...20 μηνών, πότε μεγάλωσε?Στην αγκαλιά μου...