Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Με εικόνες που μετρούν όσο χίλιες λέξεις!

Μου έχει τύχει αρκετές φορές, "ψάχνοντας" το babywearing, να βρω εικόνες που αξίζουν μια ματιά παραπάνω. Κάποια πράγματα είναι συγκινητικά, άλλα με κάνουν να χαμογελώ, κάποιες ιστορίες με συγκλονίζουν.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μια μικρή γεύση:


Μαμά με δίδυμα

Μαμά φοράει τα δίδυμα μωρά της, το ένα θηλάζει και το άλλο κοιμάται!Για να παίρνουμε δύναμη και κουράγιο, εκεί που το babywearing είναι ανάγκη και όχι μόδα! Η μαμά φοράει μαζί τα νεογέννητα δίδυμα μωρά της, το ένα κοιμάται και το άλλο θηλάζει, σε έναν καταυλισμό. Στο χέρι κρατάει το δικό της «γεύμα».

Ματιά κάτω απ’ την ομπρέλα

Δυο δυο κάτω απ' την ομπρέλα!Το παιδάκι «κρυφοκοιτάζει» κάτω απ’ την ομπρέλα, στη διάρκεια διαμαρτυρίας προσφύγων στο Ραμπάτ, στο Μαρόκο. Απίθανη φωτογραφία!

Θλίψη
Στις πιο δύσκολες στιγμές, η μάνα και το παιδί μαζί...Η γυναίκα αυτή, με το μωρό της στην πλάτη, θρηνεί για το χαμό κάποιου δικού της, στο Bilge της Τουρκίας, μετά από επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν 44 άνθρωποι. Αυτή η φωτογραφία κάνει την καρδιά μου να πονά...

Ο Όμηρος Σίμπσον φοράει την κόρη του
Ο μπαμπάς Σίμπσον με τα τρία του παιδιά!Η αστεία πλευρά του babywearing! Ο ταλαίπωρος μπαμπάς Homer Simpson, φοράει τη μικρή του κόρη, σε μια σκηνή καθημερινής «τρέλας», όπως κάποιες φορές συμβαίνει και στους πραγματικούς γονείς με τρία παιδιά!


Ο Luke Skywalker φοράει τον Yoda στον «Πόλεμο των Άστρων»
Ο Luke εκπαιδεύεται, στον Πόλεμο των άστρων!

Φοβερό; Στη διάρκεια της «εκπαίδευσής» του, ο Luke του Star Wars, «φοράει» τον δάσκαλο στην πλάτη του, χρησιμοποιώντας «πρόγονο» του mei tai!

Φωτογραφίες από:

1 σχόλιο:

Φωτεινή είπε...

Πόση αλήθεια περιέχει η φράση σου "εκεί που το babywearing είναι ανάγκη και όχι μόδα!"...
Πόσο δίκιο έχεις...Μεγάλη κουβέντα όμως, δεν γίνεται μέσα από ένα blog.

Μπράβο που παρουσιάζεις και μια άλλη πλευρά του babywearing!Φαίνεται πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις.